Formül mama kullandık ama biberona alışınca beni emmek istemedi.bende geceleri ve uykudan uyanınca uykuluyken emzirdim hep.biberonu bırakınca çok şkr tekrar emmeye başladı. O yüzden formül mama vermek istemyrm. Gün içinde keyfi çok şkr iyi.bu vakitten sonra sütüm tekrar artar mı bilmyrm ki.emzirme destek sayfalarına bakayım inş. Cvb larınız için çok tşkrler
Merhaba, 13 aylık oglumla gece uyanma sorununu sık yaşıyoruz. Fakat bu bazan doymamak olabildiği gibi, kaygılı ise emmeden guven alma için de olabiliyor.
Süt artirmak mümkün elbette. Sutu yetmeyen bir anne olarak, Kendi tecrübelerimden rahatlıkla söyleyebilirim. Bu konuda umutsuz olmayın. Hatta sütüm yettigi sürece ek gidayi az veriyorum. Yetse hic vermemeyi düşünurdum.
Sizin uyku ve moral durumunuz, su ve karbonhidrat ı yeterli almanız önemli. Diğer etkili olan fakat üzerinde pek durulmayan konu da hazim. Aldığınız gidayi vücut sindirebiliyor mu, ne kadar çok yerse yesin kişi, hazim yeterli değilse sıkıntı yine oluyor. Bizzat tecrübe ettiğim birşey.