14aylık kızım ayak parmaklarını içe büküyor

Yasmin24

New member
Merhaba sevgili anneler. Kızım 7aylıktan beridir ayak parmaklarını içe büküyor. O zmn sormuştum burda. Refleks olarak yaptğı ve normal oldupu cvblarını almştım. Şuan hala devam etmesi normal mi. Ayakkabı giydirirken çok sorun oluyor. Ayağı tam oturmuyor parmağını büktüğü için. Ve son zamsnlarda parmak ucunda yürüyor ara ara.parmağını içe bükmesi ve parmak ucunda yürümesi normal mi sizce?

baharibeklerken

New member
Merhaba sevgili anneler. Kızım 7aylıktan beridir ayak parmaklarını içe büküyor. O zmn sormuştum burda. Refleks olarak yaptğı ve normal oldupu cvblarını almştım. Şuan hala devam etmesi normal mi. Ayakkabı giydirirken çok sorun oluyor. Ayağı tam oturmuyor parmağını büktüğü için. Ve son zamsnlarda parmak ucunda yürüyor ara ara.parmağını içe bükmesi ve parmak ucunda yürümesi normal mi sizce?

Dr a sordunuz mu fiziksel bir sıkıntısı var mı.

Hira Yıldız

New member
Bazi konular icin basvurulmasi gereken tek yer bu isin uzmani ve cocugu gorecek bir doktordur.eminim.bir anne olarak cocugun fiziksel bir sıkintisi olup olmadigini muayene edemeden (doktor olsak bile) verecegimiz birsey yoktur normal cevabi sizi tatmin etmeyecektir.ben onemli.birsey olmadigini tahmin ediyorum..ama garanti edemem. Bu sebeple en kisa zamanda bir ortopediste gosteriniz.sevgiler

Son düzenleme: