17 yaşında kızımın madde bağımlısı olduğunu öğrendim.babası sınırlı olduğu için paylasamadim.çok caresizim bana yardımcı olur musunuz.
Merhaba [MENTION=8246]Tevhide40[/MENTION] hanım Çok zor bir durum hem sizin açınızdan hem kızınız açısından .
Yavrunuz aidiyet duygusunu bir yerlere bağlanma hissini aileyle pek kuvvetlendiremediği için farklı mecralara yönelmiş görünüyor.
Arkadaşı çok değişiyor diye ifade etmişsiniz.İsterseniz arkadaş çevresini tekrar kontrol etmeye çalışın .
Hiç birşey için geç kalmış sayılmazsınız yavrunuzun bir an evvel yardım almasını ve hem yardım esnasında hem sonrasında sizde ,babasıda duygusal yakınlığı konusunda yavrunuzu daha çok doyursanız. Hiç açlık çekmese farklı arayışlara girmese ne güzel olur.
Size anlatabilmesi ne kadar güzel babasınıda siz yumuşatsanız ve yavrunuzu alıp tekrar bismillah diyerek başlasanız.Çok genel şeyler belki yazdıklarım ama inanin okuyunca kendimi çok kötü hissettim.
Hayata kızınızın gözünden bakmaya çalışın .Şu an kızınızın en büyük destekçisi siz olun .
Bizlerde dua edelim inş. Allah yardımcınız olsun .Muhabbetle...