Tamda bununla ilgili konu açmayı düşünüyordum. Kızım Ekim 2013doğumlu. Bu sene anaokuluna göndermeyi düşünüyorduk fakat yeni yönetmelik çıkmış sanırım eylül 2013e kadar alıyorlarmış, yer kalırsa Ağustos gibi bakacaklarmış. İnternette bazı yorumlar okuyorumda çok erken yaşı pişman olursunuz,gönderen anneleri suçlayacı konuşmalar falan.. Benim bildiğim Adem hocadan da öğrendiğim 4yaşına gelen çocuk okula gidebilir yaşıyla orantılı olarak,yanlış mı biliyorum. Her kafadan bir ses duyuyorum ama şunu biliyorum ki ben kızıma yetemiyorum. Sabah kalkıyorum gözünü açar açmaz kahvaltı yapmadan, tuvalete gitmeden evcilik oynuyoruz, kahvaltı yaparken oynuyoruz. Sonra izin isteyip kalkıyorum etrafı toplayacağım diye tamam diyor ama ben nerdeysem gizli bir ip varmış gibi aramızda oda yanımda ve 5dakika sonra, anne iş yaparkende oynayabiliriz diyor ona da tamam diyorum. Bazen, önüme gwçiyor kollarını açarak kalkmamı izin vermiyor, anne gerek yok iş yapma yorulma diyor. Bazen de öğleye kadar yatakları toplayamıyorum bile. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Bir tek parkta nefes alabiliyorum, çocukların yanında hiç yanıma gelmiyor. Okula gidebilecek mi, gidemeyecek mi bilmiyorum beklemedeyiz. Gidemezse kızıma nasıl bir alternatif sunabilirim, yoksa ben mi yanlış tutumda bir anne miyim?