Arkadaslar aklima.takilan birsey var..23 aylik.kizim ona yemek hazirlayip yesikten sonra bana gayet ciddi eline saglik.diyor.sonra bana birsey verdiginde yemem icin afiyet olsun annecim.diyor..gecen yere tabaklari atti hepsi kirildi..bende yumusacik. Bir sesle neden attin annecim dedim.cunku uzuldum anne dedi..bende kiyamam ben yanindayim annecim gel dedim..geldi ve bana dedi ki neyse gecti uzuntum ozur dilerim annecim yardim edeyim dedi..parkta cocuklara kaydiraktan kayarken sakij olun cocuklar sirayla diyor ve bekliyor..babasi ise.giderken hayirli isler aksam gel diyor...bunlari 2 haftadir yapiyor..asiri sozumu dinliyot.mesela yatakta zipliyor gel annecim.artik diyorum tamam annecim diyor iniyor..tv acik.gorurse gozlere zararli diyor...asla asla engelleyen anne deilim.instagram.hesabimi takip eden bilir..fazlaca genisim hatta..20 ye kadar saymalar 40 a cikmis nasil oldu bilmiyorum..tv izletmiyirum.asla sen abla oldun demedin ben abla oldum.diyo ..adini soranlara hira deilde abla diyor.parkta kucuk cocuklara sen yapamazsin buyucen sende yaparsin hadi diyo..bunlar tuhaf deil mi