Merhabalar; 34 aylık bir oğlum var. Öğretmenim, oğluma annem bakıyor. Aynı yaşta kuzeni var ve oğlum ondan hep korkmuştur. Onun kardeşleri olduğu için kavga gürültü içerisinde büyümüş, elinden oyuncak alma, bu benim deme gibi bir çok davranışı karşısında oğlum kendini hic savunamadı ve bu böyle devam etti. Şimdi ise akranlarından inanılmaz çekiniyor korkuyor ortama ebeveynsiz asla girmiyor. Özellikle akranı olupta konuşmayan, hareketli çocuklardan çok korkuyor. Eğer haksızlığa uğradıysa bu durumda bir çocuk ağlaması gibi değilde inanılmaz içli ağlıyor onu hissedebiliyorum. Çok zoruna gidiyor sanki onu içine dert ediyor. Bir kafenin oyun alani bombostu ve benim sadece aramizda cam olan birbirimizi rahatlikla gorebilecegimiz bir alanda oturmami istemedi. Illaki yaninda durmami istedi.Şimdi sizlere sorum bu durumlar bu yaşta normal karşılayabileceğiniz bir durum mu? Bir yerlerde hata mi yapmışım dikkat etmem gereken noktalar neler ve nasıl davranmam gerekiyor. Bana yardımcı olabilirseniz o kadar mutlu olacağım ki sıkışmış kalmış durumdayım yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.