Merhaba arkadaslar.yasadigim site cok kalabalik her sabah ciktigimiz parkta hep 7 cocuk ve onlarin bakicisi var.bakicilar her sabah kovalarini kumlara koyup hadin oynayin diyor kendileri cardakta oturuyorlar.cocuklar ise surekli mizmizlaniyor yaslari 2.5. Ile 4 arasi..biz ise kizimla ayakkabilarimizi bile cikarip kuma gonuyoruz cocuk oluyorum.onu oyalamiyorum.gercekten oynuyorum.bu sabah parka cikmadan koca bir termos cay demledim yanima.plastik bardak aldim ve parkta nekadar kisi vrsa cau dagittim.o insanlar cok basit bir caya bukadar dua edip nasil.sevindi sanki altin verdim bardakta ..gormeliydiniz.sonra o 7 cocugu toplarim cimlere ..kizimda dahil dizdim yanyana ..onlara cocuk sarkilari ile dans ogrettim basladik oyuna herkes bizinizlemeye basladi.cocuklar okadar guzel uyum sagladi ..sonra ele ele tutustuk kutu kutu pense oynadik..fisfis kayikci yag satarim bal satarim oynadik bakicilar ayakta izledi.cocuklar costu tavsan olalim dedik cilginlar gibi zipladik..kizim dahil hepsi kahkahalar icinde.ve yemin ederim hepsi bacagima sarilma yarisina girdi..opcem diyolar.tek tek sarildik..inanamiyorum ruhuma dokundu...resmen hepsi siki siki sarildi bana bacagima yapisan bir suru cocuk kizima yer kalmadi. O da benden okadar emin ki hic sorun etmedi kiskanmadi guluo zipliodu..sonra onlar hep birlikte oyuna devam ettiler birbirine bakmayan cocuklar ziplayip ciglik attilar..hava degisti..sonra dedim ki pzartesi siz kilim getirin ve kek borek yapalim.ve cocuklari eski giydirin boyama yaptiricam ve bir kac oyun Hazirlicam dedim.. Onlara kizimin kuvetini indirip paket pakey nisasta hazirlayip ooblrck yapmayi parmak boya almayi dusunuyorum.onlari mutlu edicem..bugun hic yorulmadim.cok.iyiyim.