Okulda mahallede arkadaşlarından öğrenmiştir merak ediyordur. Arkadaşlık kurduğu çocukları denetlemek gerek bence. Ve bence eğitiminizle alakası yok eminim çok güzel yetiştiriyorsunuzdur çabalıyorsunuzdur. Bu yaştaki çocuklar meraklı olur ve elinin altındaki imkanlarıda değerlendirir. Cinsellikle ilgili eğitim nasıl olmalı tam bilmiyorum araştırmadım fakat o bir şeyleri öğrenmeden önce veya yanlış ve uygunsuz kaynaklardan öğrenmeden önce ona bazı şeyleri anne baba mı anlatmalı diye düşünüyorum ben. Bu tarz yasak şeylere çocuklar çok yatkın oluyor. Hepimiz yasakları seviyoruz fıtratımızda var. Birde nacizane tavsiyem bu hareketlerin devam etmemesi için onu oyalayacak daha çok aktivite oluşturun boş bırakmayın. Bilgisayarınıza aile koruma şifresi koyun, bilgisayarda saatli ve sizin kontrolünüzde vakit geçirsin. Bu tarz şeyler boşluktanda kaynaklanabiliyor. Yaşı daha çok minik bilinç kazandığı zaman yanlış yaptığının farkında tam anlamıyla olacaktır. Yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkında dahi olamayacak kadar küçük. Bir önerim daha olacak yanlız banyoda tuvalette geçirdiği zamanları da kontrol edin başka şeyler keşfetmeye kalkışmasın. Kız arkadaşlarıyla da yakınlaşmasını da denetleyin. Ben olsam ne yapardımları yazdım size. Sevgiler Allah yardımcınız olsun. Alıp karşınıza da konuşabilirsiniz belki de bu yaptığın çok yanlış diye. Ama bu konunun nasıl tesir edeceğine dair bir fikrim yok.