Adim adim ayrilik...

Merve1987

New member
Esim çok ilgisiz oldugu Halde benim ilgili bir Anne olduğumu dusunup hep mutlu olur bu aksam Bana dedi ki "sen çok bilgilisin nerdeyse çocuk gelisimi ile ilgili Kitap yazacak kadar arastiriyorsun" o kadar zoruma gidiyor ki Ben kendimi çok yetersiz goruyorum ozellikle bu forumdaki anneleri gordukce anneliğimden utanirken Esim o kadar ilgisiz ki beni mukemmel goruyor beni böyle gordukce içi daha rahat oğlumun egitimiyle ilgili hic bir sekilde sorumluluk almiyor. o da rahat rahat isiyle ask yasamaya Devam ediyor NE de olsa ilgili bir Esim var diye

Sümeyyeee

New member
Sizi anlıyorum Merve hanım benim babamda aynı eşiniz gibi sorumsuz ve başına buyruk ve bizimle ilgilenmezdi ben babamın bize harçlık verdiğini bilmem mesela butun sorumluluk ilgi annemdeydi aksam beraber bile ayni odada oturmazdi bizimle ve iki kere babam yüzünden iflas etmiştik bizde annem babamın yüzünden psikolojik tedavi görüyor babama tahammül edemiyor artık evde görmeye dayanamıyor ondan dolayı şehir dışında çalışıyor babam annem için ama işte bi o kadar da annemi seviyor...
Rabbim yardımcıniz olsun kesinlikle danışmana ihtiyacınız var en kısa zamanda gidin yoksa yıpranan siz olursunuz eşinize bise olmaz

Merve1987

New member
Sizi anlıyorum Merve hanım benim babamda aynı eşiniz gibi sorumsuz ve başına buyruk ve bizimle ilgilenmezdi ben babamın bize harçlık verdiğini bilmem mesela butun sorumluluk ilgi annemdeydi aksam beraber bile ayni odada oturmazdi bizimle ve iki kere babam yüzünden iflas etmiştik bizde annem babamın yüzünden psikolojik tedavi görüyor babama tahammül edemiyor artık evde görmeye dayanamıyor ondan dolayı şehir dışında çalışıyor babam annem için ama işte bi o kadar da annemi seviyor...
Rabbim yardımcıniz olsun kesinlikle danışmana ihtiyacınız var en kısa zamanda gidin yoksa yıpranan siz olursunuz eşinize bise olmaz

Beyimiz isinden firsat bulursa gidecegiz Insallah aslina bakarsaniz pek de umudum Yok ama Allah buyuk bazen Ben de diyorum ki bos ver onsuz bir hayata alis kendimi oğluma evime vermeye çalıșıyorum ama bazen gercekten dayanamiyorum çok büyük kavgalar cikariyorum isin en kotu su kavgalari Ben cikardigim için hasta muamelesi goruyorum Esim Benim için evde hep sakinlestirici bulunduruyor Kavga Ettıgımız gun ilacini icmedin degil mi diyor daha da cildiriyorum Bana savunmasi NE biliyor musunuz " benim sana NE zararim var dovuyor muyum kiziyor muyum" diyor Allah büyük en çok oğluma üzülüyorum ama elimde degil yukler agirlastikca ofkemi kontrol edemiyorum cevremizde de evde de kotu haksiz Ben oluyorum

Sümeyyeee

New member
Bunu bi şekilde konuşup gitmeniz gerekiyor ama Merve hanım kendinize yazık etmeyin annem şuan 4 çeşit sakinleştirici içiyor ve babamın gözündede annem deli gibidir
Emin olun danışman size iyi gelecek hemde baya iyi biz eşimle başka sorunlardan dolayı 1 yıl önce devlete ait bi psikoloğa gitmiştik seanslı 3 defa gittik ama o bile bize iyi gelmişti