Kızım 16 aylık bizim sorunumuz aşırı ağlamalarımız doğdu 21 günlük bir yoğunbakım olayımız oldu 21 gün sonra eve çıkarabildik eve geldi bir 10 gün rahattı daha sonra ağlamaya başladı ve hala devam ediyor yani öyle bir ağlama değil herşeye ağlıyoruz özellikle acayip kucağa düşlünüz yürüdüğü halde sürekli kucağımda olmak istiyor bırakmazsam yanında ayakta durursam sıkıntı yok yada kucağımda bile olsa oturmama izin vermez yani 10 aylıktan beri de kafasını vurmaya başladı önce morarana kadar ağlıyor artı kafasını suratını nereye denk gelirse vuruyor ve ahh ahh diye ağlamaya devam ediyor yani artık komşularda geliyor ağlamasına gerçi alıştılar artık ağlamasına kapıma geliyorlardı hiç susmadan ağlıyor birşey mi var diye yanı baştan beri ağlama olayımız olmasa 2 yaşa yaklaşıyor ondan diyeceğim ama diyemiyorum be yapacağımı şaşırdım ğlarken duymuyorum odayı terk ediyorum kendi seviyesine inip konuşuyorum ama fayda etmedi bu ağlamalar beni çok yıpratıyor bir de evde 4 yaşında abimiz de var oda bakıyor ki o ağlıyor ve bazı şeyleri başarıyor aynısını yapıyor ne yapmalıyım bu durumda