Aile içi aldatıldım, boşanıyoruz ve kızımı çok şişiriyorlar.

Gul_ceren

New member
Kendim 4 senedir meme ca yla mücadele veriyorum. Sürekli evime gelen kuzenimin karısıyla 2 senedir birlikteymiş eşim. Öğrendik, ıspatladık ve şu an çekişmeli boşanıyoruz. Kızımın babası yenilgi, rezil olma, sevgilisini kaybetmeden dolayı sürekli kızıma psikolojik şiddet uyguluyor. Beni ve ailemi kötü anlatıyor. Ilk başlarda kızıma anlatmadım, olmadı, özünde iyi fakat biz anlaşamadık falan dedim ama artık herşeyi anlatabileceği kadar izah etmeye çalışıyorum. Kızımın pırlanta gibi kalbi var, onun en az zararla bu savaştan kurtulması için yardımcı olur musunuz?

Kendim 4 senedir meme ca yla mücadele veriyorum. Sürekli evime gelen kuzenimin karısıyla 2 senedir birlikteymiş eşim. Öğrendik, ıspatladık ve şu an çekişmeli boşanıyoruz. Kızımın babası yenilgi, rezil olma, sevgilisini kaybetmeden dolayı sürekli kızıma psikolojik şiddet uyguluyor. Beni ve ailemi kötü anlatıyor. Ilk başlarda kızıma anlatmadım, olmadı, özünde iyi fakat biz anlaşamadık falan dedim ama artık herşeyi anlatabileceği kadar izah etmeye çalışıyorum. Kızımın pırlanta gibi kalbi var, onun en az zararla bu savaştan kurtulması için yardımcı olur musunuz?

Allah yardımcınız olsun.. çok üzücü ve yıpratıcı. Buna rağmen kendinizi nefsinizi kızınız nezdinde ezip "baban özünde iyi bir insan biz anlaşamadık" demeniz ne kadar değerli. Anneliğinizin sağlam bir zeminde olduğunu ve çok güçlü olduğunuzu gösteriyor. Takdir ettim, Rabbim daim etsin.. Madem böylesi kızınızı korur vaziyette olmaya baş koydunuz en zor olan ilk zamanlarda bile herşeye rağmen devam edin derim ben. Asaletinizle, gücünüzle durun kızınız muhakkak anlayacaktır sizin güzel kalbinizi. Sizin yüreğiniz ferah olsun onların kalbi öyle temiz ki, o yüzden de temiz olana akıyorlar. Bir an aklı karışsa dahi. Ama bir tavsiyem daha birini aracı edip eski eşinize bunun devam etmemesi gerektiğini sizin kızınız için sustuğunuzu kendisinin de onun psikolojisini babası olaral düşünmesi gerektiğini söyleyin. Ayrıca aksi halde mahkemede bilirkişi uzman bir psikologdan destek alarak bu sebeple baba-kız görüşmesine dair bir kısıtlama getirebileceğinizi söyleyin. Tabi tehdit olarak değil kızınızın ruh sağlığı için elinizden geleni yapacağınızı bilmesi onun da dikkati çekecektir belki bir baba olarak o da hassas olabilir. İnşallah.

Allah muvaffak etsin bu yolda sizi..

Sevgilerimle