Annem olmak istemiyorum!!!!!

Hikmet

New member
Nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama annem bana kendimi hep çok kötü hissettiriyor aslında çok fedakar bir insan ben mi nankorum bilemiyorum sürekli kendisiyle beni kiyasliyor bu normal mi bilemiyorum çocuğa senden iyi bakıyorum sen becerip yediremiyorsun senin evin çok pis yemeğe çağırdım babam kardeşim sofrayı beğendiğini söyledi diyor ki aman işi yok uğraşıyor bunlarla.benim yaptığı yemeği başka biyerde yedik bu gun çok iyiymiş bende yapim bundan dedi bende daha önce yemistin bundan ben yapmıştım dedim ya sen ayrı tabaklara koymustun böyle servis tabağında daha iyi olmuş dedi.hangi hissime hangi yarama dokunuyor bunlar bilmiyorum ama çok acıyor ne acı insanı en çok annesinin acitmasi.sadece bunlar basit şeyler mi ben mi buyutuyorum bilmek istiyorum

Hikmet

New member
Bir de annemle hiç muhabbet edemeyiz biz karşılıklı oturup sohbet ettiğimizi hiç hatırlamıyorum kız kardeşimle fısır fısır konuşurlar benle hiç böyle konuşmuyorsun dedim sen onun bunun hakkında konuşma diyorsun senle konuşulmuyo ki dedi bende artık oturup akrabaları soruyorum o neyapiyo şu ne yapıyor dedikodu yapıyoruz başka türlü konuşamıyoruz çünkü onunla konuşmaya ihtiyacım var dedikoduda olsa istemesem de razı oluyorum ve en çok anneme babama benziyorum hep eleştirdiğini huylarina nasıl bir girdaptayim ama kurtulavagim bundan

Bir de annemle hiç muhabbet edemeyiz biz karşılıklı oturup sohbet ettiğimizi hiç hatırlamıyorum kız kardeşimle fısır fısır konuşurlar benle hiç böyle konuşmuyorsun dedim sen onun bunun hakkında konuşma diyorsun senle konuşulmuyo ki dedi bende artık oturup akrabaları soruyorum o neyapiyo şu ne yapıyor dedikodu yapıyoruz başka türlü konuşamıyoruz çünkü onunla konuşmaya ihtiyacım var dedikoduda olsa istemesem de razı oluyorum ve en çok anneme babama benziyorum hep eleştirdiğini huylarina nasıl bir girdaptayim ama kurtulavagim bundan

Merhaba sevgili hikmet
Annenizin size söylediklerini ben okurken değersizlik içerdiğini düşündüm. Konuşmaya ihtiyacım var diyorsunuz ya size böyle davranan biriyle konuşsanız da mutlu hissedemezsiniz bence eşiniz ya da kardeşiniz babanız başka biriyle paylaşımda bulunsanız, konuşma ihtiyacınız onlarla gidermeye çalışsanız daha iyi olacakmış gibi geldi bana. Size yanlış gelen şeyleri söylemekten vazgeçmeyin bence . Annenize duygusal ihtiyacınızı karşılamak için size yanlış gelen şeylere ayak uydurmaya çalışırsanız bu edilgenlik haline dönüşür diye düşünüyorum. Ancak annenizin hareketlerini değiştiremezsiniz bunu kabullenerek iletişime geçmelisiniz diye düşünüyorum. Benim bakış açım böyle belki yanlış düşündüğüm noktalar vardır. Diğer arkadaşlar ne yazacak ben de merak ediyorum. Selametle...