Merhabalar ,bundan 3 ay kadar önce onarım deneyimim oldu.Çok şükür farkındalıklarım arttı çok yol katettim fakat anneme karşı öfkemi yenemiyorum ne yazıkki.Annemin dominant, eleştirel ,sinirli bir yapısı var.Anneme karşı çok edilgenmişim bunu onarımda anladım.Ona karşı bağsızlaşma egzersizini yaptığımda tabiri caizse kalbimin üzerinden bir öküz kalktı, çok rahatladım.Annemin yaptıklarını unutmaya çalışıyorum affetmeye çalışıyorum ama onun aynı davrandığını görünce her şey yeniden hortluyor karşıma dikiliyor.Eskiye gittiğimde annemin beni sevdiğini hiç hatırlamıyorum ,o da zor bir çocukluk ve hayat geçirmiş,sevgisini gösterebilen bir insan değil başka şekillerde göstermiştir ama onlar beni tatmin etmiyor.Öğretmenim, 15 aylık bir oğlum var ,çalışma durumum söz konusu olmuştu, annem bebeğime bakmayacağını söyledi .Bebeğimi de 1 ay görmese arayıp sormaz, görünce sevmez.Annemle komşu gibiyiz ama bir gün bile kızım nasılsın deyip oturmaya gelmemiştir.Varsa yoksa arkadaşları, komşuları.Bir de bebeğime olan yaklaşımımı hep eleştiriyor eskiden olduğu gibi kendisi gibi düşünmemi istiyor.Bu durumlar beni çok üzüyor.Özellikle bebeğimi eleştirmesi benim davranışlarımı eleştirmesi beni çileden çıkarıyor.Son olan eleştirmesinde cevap verince küstük konuşmuyoruz.Cevabım da iki cümlelikti.Yani karşı karşıya gelip de konuşulabilecek biri de değil.Bu durumlardan dolayı ona öfkeliyim ,kızgınım.Ne yapmalı ,nasıl bir yol izlemeli bilmiyorum .Annem hayatta ama yok gibi...Bana yol gösterecek ,içime su serpecek değerli yorumlarınızı bekliyorum.