Arşivi dinleyemiyorum

Gülin

New member
Merhaba arkadaşlar
Adem hocanın sitesi yenilenmiş sanırım yeni sürümde ben arşivi dinleyemiyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Esila Esila

New member
Arkadaşlar hâlâ arşivi dinleyemiyorum şöyle ki arşiv yenilendiğinden beri diyelim yemek konusunda soruları ve cevapları dinlemek istiyorum ama tikladigimda programın tamamı açılıyor önceden sadece soru ve cevap açılıyordu sizde de aynı sorun oluyormu acaba bir soru için tüm programı dinlemek o an için vaki kaybı oluyor yardımcı olursanız sevinirim

amine hatunum

New member
Arkadaşlar hâlâ arşivi dinleyemiyorum şöyle ki arşiv yenilendiğinden beri diyelim yemek konusunda soruları ve cevapları dinlemek istiyorum ama tikladigimda programın tamamı açılıyor önceden sadece soru ve cevap açılıyordu sizde de aynı sorun oluyormu acaba bir soru için tüm programı dinlemek o an için vaki kaybı oluyor yardımcı olursanız sevinirim

AYni sorunu bende yasiyorum bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.

Kayaccata

Active member

Cum2CamGirls - Live Cam Sex Shows With The Best Camgirls Video.
Streaming Bokep Indo Terbaru - PLAYBOKEP.
Free Hindi Uncut Web Series &amp Short Films - UncutMaza.com.
darkcapture.app - Moviesflix | Movies flix | moviesflix-300mb Movies, 480p Movies ⋆ Moviesflix,moviesflix,movies flix,MoviesFlix,moviesflix.com,moviesflixpro,moviesflix pro,moviesflix uri,themoviesflix.cc,themoviesflix.co,themoviesflix.in,themoviesflix.net,tamilrockers,moviesverse,movies verse,vegamovies,vega movies,KatMovieHd.sx,MovieskiDuniya,Entertainment 720p Movies, 1080p movies, Dual Audio Movies, Hindi Dubbed Series, Hollywood Movies.

Tinder del Sexo