Babadan uzaklasma

Mehtapduru

New member
Merhaba kızım 2 yasında, 11 ayından beri çalışıyorum,bu surade teyze, hala,annane ve yenge bakti ,simdi ise 3 aydır kr
ese başladı.kızım babasına gitmiyor öptüğünde alıyor bağırıyor istemiyorum diyor, eşim bu konuda beni suçluyor ama ben birşey yapmıyorum tam tersi ben birşey akşam babasına veriyorum baban aldı diyorum.... Eşim kızımın yaninda bana bir kere vurdu ve bi çok kez yaninda biraz tartıştık... Kizima soruyorum diyor ki anne baba sana ehh yaptı istemiyorum. Napicaz hic bilmiyorum kızım bana çok duskun

Mehtapduru

New member
Aynı zamanda evde bulunuyoruz esimle ve kızının her istediğini yapıyor alıyor...çalışiyorum ve bakacak kimse olmadığı için krese verdim ama verdigime pişman değilim faydası var...yanlış anlicam bi davranisiniz olmadı teşekürler

Annenin yüzündeki hüznü, kimden kaynaklandığını hissesiyor çocuklar, suan butun dünyası siz iken yavrunuz sizi eşiniz tarafindan bu şekilde uzuldugunuzu gormesi kizinizda babaya karsi olumsuz hisler uyandırmış, baba kiziyla degil sizinle yakinlastikca, sizinle mutlu oldukça, sizinle gulumsedikçe kiziniz babasina karsi mesafeyi kaldirir diye düşünüyorum ben, ( ama yapmacık degil doğal seyrinde boyle olmasi onemli) eşinizle keske kızınızın soylediklerini konuşsaniz? Sizi mutlu gördükçe rahatlar ikinize de sevgisi güveni artar insaAllah

Son düzenleme: