Selamünaleyküm hocam 4 bucuk yasında oglum 8 aylık kızım var oglumu bebeklıgınden berı sızın tavsıyelerınızde buyutmeye calıstım Allah sızden razı olsun keske herkez okuyabılse anlayabılse ve uyguyabılse...cocuklarımıza yazık olmasa sızın sayenızde bırcok seyı anladım fakat etrafımızdakılerle uygulayamayınca cok zor oluyor uzucu oluyor...Ve ben ne kadar uygulamaya calıssamda babamızla bır olamıyoruz bu yuzden sorunlar var esım cocukken cok zarara ugratıldı ve sızden okuduklarımı cok anlattım fakat anlasa bıle yapamıyor benımde hem cocuklarla ugrasmaktan hemde onunla ugrasmaktan tahammulum kalmadı bosvermk ıstemıyorum ugrasıyorum ama herseferınde ugrasıp dıdındıgım bır bına yptım dusunun gelıp temelıne bır tekme atmak gbı oluyor... Ve cok acıdır kı sunu anladım anne babaların yaptıkları yuzunden cocuklar yanlıs davranıslarda bulunuyor boyle oluncada cocuga kızılıyor ve bu hep boyle devam edıyor yazık oluyor... Bnm oglum tırnaklarını yıyor dha once boyle bırsey olmadı ve en uzuldugum sorun komsumuzun 6 bucuk yasındakı kızıyla arkadaslar okula beraber gıdıyorlar evdede oynarlerken benım oglum pıpısını ona gostermk ıstıyor onun kucagına yatıyor sarılıyor opuyor bnı yanına ıstemıyor belı acık buluyorum onu bu nedendır eminim psıklojık sorundan dır ama ne ypmam lazım cok uzucu bır durum ve bızm babamz cocugu zorla optugu srvdıgı tutup sarıldgı o ıstemesede bunu yptıgı cok oldu bundanmıdır mahremıyet egıtımını mahfettık sanırım lutfen yrdım edın ne yapmm lazım...Ve esımle ne yapmam lazım anlamıyor dınlemıyor tmm dıyor tekrar yapıyor kararlı degıl herkez gıbı rahatına duskun o anlık cevaplarla o anlık cozumlerle ıdare edıyor sonrasını dusunmuyor sonra artık cocuga dha laf gecmıyor...caresızım oglum duzgun olmazsa kardesıylede kotu olucak korkuyorum...