Bebek her istediginde kucaklanmali, alisma gibi birsey dusunulmemeli zira bebegin zaten ihtiyaci kucaklanmak. Yemek yedirmeyelim alisir gibi birsey dusunmedigimiz gibi kucaklamak, sevmek vs icin de dusunmemeliyiz bence. Duygusal ihtiyac en nihayetinde. Vaktinde ve yeterince kucaklamak nasil olur simdi dusunuyorum da bebeklerimiz yasit asagi yukari benim bebegim kucak istedigini artik belli ediyor kollarini acip kendini bana dogru atarak.. Benden baska kimseye bunu yaptigini henuz gormedim. Ornegin oturtuyorum oyun icin biraz oynuyor sikilinca, acikinca vs hemen donup kollarini aciyor bana dogru geliyor. Iste ihtiyac ani. Hemen kucaklıyorum. Sabit durmaktan sikildigini dusunuyorsam biraz ev turu yapiyoruz. Neyse o an ihtiyaci gidermeye gayret ediyorum. Aksamlari babasi geldiginde onun kucaginda durmak istedigi surece duruyor, geziyorlar ev icinde veya oynuyorlar. Ya 10-15 dkda bir ben gidiyorum yanlarina ya da onlar benim yanima geliyorlar, ben yemekle falan ilgilenirken. Benim kucağıma gelmek isterse hemen istegine karsilik veriyorum. Bu sekilde bir sikinti olmadigini dusunuyorum. Baska arkadaslar da yorum yaparsa dusuncemizi genisletmis oluruz.