Bebeğin cinsiyeti kaçıncı haftada belli olur?

cml

New member
Hamile kalınca kaçıncı haftada bebeğin cinsiyetini öğrenmek için can atılır. Bebeğin cinsiyeti kaçıncı haftada belli olur? Sizlere sormak istediğim bu , sevgili anneler sizler bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı ayda kaç haftada öğrenebildiniz. Erkek denilip hiç aramızda çıkan oldumu?

Sevim

New member
Bebeğin cinsiyeti 4. ayda belli olur diye düşünüyorum , Tabi bazen kız denilipte erkek evlat sahibi olanlar var Rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kbrkc

New member
16. Haftada net belli oluyor. Göstermeyenler var tabi kardeşime kız demişlerdi erkek doğdu şoka girmiştik :)

Sevim

New member
16. Haftada net belli oluyor. Göstermeyenler var tabi kardeşime kız demişlerdi erkek doğdu şoka girmiştik :)

size birşey danışmak isterim bazı yerlerde şöyle ifadeler okuyorum , Karın öne çıkıksa erkek olabilir veya sağ tarafta şişlik var ise bebek cinsiyeti budur gibi sizce bu söylemler doğru mu gerçekliği varmı?

Kbrkc

New member
size birşey danışmak isterim bazı yerlerde şöyle ifadeler okuyorum , Karın öne çıkıksa erkek olabilir veya sağ tarafta şişlik var ise bebek cinsiyeti budur gibi sizce bu söylemler doğru mu gerçekliği varmı?

Bence yok belli olmuyo kız doğuran arkadaşlarım oldu yaygın karınları yoktu bunlar biraz anadolu hurafeleri derler ya öyle bişey sanırım :)

12. haftada kız olduğunu öğrendik, doktorumuz 4. aydan önce söylememem gerekiyor ama sizi bekletmiycem dedi ve söylemişti :) insanlar cinsiyetini öğrenince kıyabiliyorlar yavruya :( o yüzden resmi olarak kürtajın izninin sonlandığı 4 ay civarı söylemeyi tercih ediyor doktorlar diye biliyorum.

Duygumete

New member
Hamile kalınca kaçıncı haftada bebeğin cinsiyetini öğrenmek için can atılır. Bebeğin cinsiyeti kaçıncı haftada belli olur? Sizlere sormak istediğim bu , sevgili anneler sizler bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı ayda kaç haftada öğrenebildiniz. Erkek denilip hiç aramızda çıkan oldumu?
Doktorlar bet olarak 16. Haftada belli oluyor diyor. Ama benim doktorum 11. Haftada erkeğe benziyor net değil demişti sonra her hafta aynı şeyi söyledi en son 16. haftada netleştirip ultrason görüntüsünü çekip elimize verdi ve tabi ki erkekti gerçekten de :))