Kuranı kerimi örnek verirken bunu es tutmanın kimsenin haddi olmadigini soyledim. Sadece biraz daha anlaşılabilir olmasıni düşündüm. Demek istediğim şey şu ; yukarda tepede olması gereken ve mümkün bir yol var. Birde aşağıda bu yolun yolcusu var kah tepeye çıkmaya çalışıyor yanaşıyor kah yere düşüyor yuvarlanıyor. Olanla olması gereken arasında uğraşıp dururken yoruluyor,bazen bırakıyor isyan ediyor bazen ha gayret deyip yeni baştan başlıyor.bu kadar ugrasiyorum bı turlu tepeye cikamiyorum neyi yanlış yapıyorum diyor yolculuğu bu şekilde devam ediyor.
Çocuk yetiştirmekte hayattaki yolculuklarımizdan biri.
Hangi türlü öğretiyi metodu benimserseniz benimseyin asıl İCİNİZE yolculuk yapmadan motomot söylenenleri yapmaya çalışırsanız cuvallarsiniz. Şuan anneliginizin çok şükür rahat gidiyor olması kendi içinize dönüp kendinizi duymaya baslamanizin meyvesi. Ama Anadolu pedagojisi bunun tam.tersini söylemiyor ki hatta asıl bunu söylüyor doğal olun beklenti içinde olmayın diyor.
Hem bu forumu kullanip sorular sorup gelen cevapları da acimasiz,empatisiz ve mukemmelyetci değerlendirirken ben ne yapıyorum diye sormalı değil mi?? Annelik yolculugumda bilgi olarak destek mi ariyorum yoksa anneligimi bu bilgilerle doldurmaya mi çalışıyorum?
Neden bu forumu sucluyoruz neden AP yi sucluyoruz? Üslup bakımından rahatsız edici tek birşey gormedim ben sarı renkli arkadaşlarda. O zaman neden rahatsız oluyoruz? Yapamadığımız için onların dediği gibi bı turlu olmadığı için.
Peki size şunu sorayım siz şuan guzel giden anneliginizde AP ye zıt düşen davranışlarda bulunuyor musunuz? Zannetmiyorum.cunku insan asil fıtratına döner ve hissetmeye ve kaygilarindan arınmaya başlarsa yine tam olarak buraya düşer.
Bu arada ben sizi bı yerlerden hatırlar gibiyim �� .eskiden olan isminiz değişmiş sanırım. Selametle..
Sanirim bana sordunuz ismimin degisip degismedigini ben ilk basta uyeydim sonradan editor oldum sonrada biraktim.sinem benim adim hatrladiysaniz