Ahval1
New member
Cevabı gercekten merak ettiğim icin konudan bahsetmem gerekiyor. Şöyle annem heves etmiş yemek takımı bakalım sana dedi. Gittik baktik beğendik. Eve gelince netten baktim. Yemek takımı alman markası ve kemik tozundan yapılmış icime şüphe düştü. Arastırdım helal olup olmamasiyla alakali bir sey bulamadim. Ama okuduklarimdan anladigim süpheli. Bunu anneme dedim. Anne boyle bir ihtimal varmis. Gel baska bakalim. Sonucta kullanacak benim icime sinmedi dedim. Annem yeni yeni icatlar çikarma. Onlar kasiklarla cok guzel uydu başka bulamayiz. Ben şimdi oraya ne diyecegim.( Kararlastirdik daha eve gelmedi.) Bunlari sinirli bir ifadeyle soyledigini dusunun bir de. Boğalmıs bir sekilde.(aldığımız yerde de annem eski müsteri. Gittigimizde dukkani onune serdiler o derece. ) ki annem dini hassiyetleri olan bir insandir. Hocalik gecmisi var. Ben problem oldum. Ben sıkıntı oldum. Sabah olsun konu yine açılacak ve ustume gelecek. Allah askina ben ne yaptim. Gercekten cok mu zor. Boyle bir suphe varsa tamam gel baska bakalim icine sinmezse yine acelemiz yok yeni urunler gelir bekleriz demek boylesine zor mu. Hatta gidersek teyzemin kizini da cagirdi. Biz bunla anlasamiyoruz sende gel dedi. Ugrasmak istemiyorum boyle seylerle sıkılıyorum dedi. Annemin boyle ufacik bir seyde tahammulsuz yapan ben degilim. Ama burda oldugu gibi cıkıntılık yapan ortamı istememekle geren ben oldum . Kararında diklenmeden dik durup sakince isi hallet diyorum kendime.
Son düzenleme: