Bir baba hic mi cocuguyla vakit gecirmek istemez

Cagla

New member
İçinizdeki ofkeyle başbaşa kaldiniz mi hiç? Birine yansitmadan onu söndürdünüzmü hiç?
Yogurt mayalarken sute mayasini katip hemen arkasindan ayran yapmişliginiz varmi olur mu sizce bu mümkünmü?

Öfke anlarında hep yangını içime atmışımdir. Aksini yaptığımda işler çığırından çıkıyor çünkü öfke kontrolü olmayan bir eşim var. İçimdeki öfke ile hep basbasayim sanırım şöyle bir düşündüm de.... Yansıması da rüyalar oluyor. Sürekli eşime bağırdıgim kavgalar ettiğim rüyalar görüyorum öyle zamanlarda. Ve tuhaf olan uyandığımizda eşim ; kötü bir rüya gördüm ve sen ölüyordun diyor ya da onu bıraktığımı beni kaybettiği vs şeklinde rüyalarini anlatıyor.... öfke mi içimden geldiği gibi yaşayabilecek miyim bir gün, ya da bu şekilde devam etsem sağlıklı kalabilecek miyim?

Cagla

New member
Bu platformu bebeğim için neler yapabilirimi araştırırken buldum. Buradan hep bebek için faydalanma arayışında oldum ama sanırım fayda kaynağı anne baba ilişkisi oluyor. Bu farkındalıkla neler yapabilirim dinginlesmek için nasıl bir yol izleyebiliriz ,bunları öğrenme çabasında olacağım. Öğrenecek çok şey var. Anneliği çok önemsiyorum hatta o kadar önemsiyorum ki eşimle sorunsuz gibi olmaya çalışıp sorunlarimizi öteliyorum galiba. Yani oyalnma halinde de olabilirim. Peki öncelik seçimi yapmadan ikisini de öğrenip işleri yoluna koymak mümkün müdür? İnsan içindeki kavgalardan nasıl kurtulur?

Janamihaylova

New member
benim de eşim aynı. 18 aylık bebeğim ama hiç ilgilenmiyor onunla. Artık ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Bi doktora gitsem hemen annesi eve çağrıp çocuğuma televizyon seyrettiriyollar. 5 dakika onunla beraber vakit geçiremiyor.

Kayaccata

Active member