Bu sabah uyandim...saat 10 olmus..uykumuzu alamamisiz.benim.kiz butun gece agladi.sabah aglamaya devam .disim.cikiyor dedi.23 aylik.iyi bir anlatim..dedim.anlasildi hayirli olsun.sutten kesme disler bitinceye kalacak dedim.son azilar.bismillah dedim..eve bir baktim aman allahim..esimin evde olusunun 3.gununu kutluyoruz..camlarda kizimin el izleri yerlerde aksamdan kalan kek dokulen balli ihlamur pislileri..mutfakta bulasik..bu ne pislik yarabbbi...dedim ki bu ev pisse dibine kadar pislet dedim..oyle bir kahvalti hazirladim kizimin onunede koydum doke saca mincira mincira..it baglasan durmaz evde..hemen bir ip gerdim iki duvar arasina..topladim.dolaptan askilari actim muzik koridorun bir ucunda aski alip dans ederk ipe gelip asmaca oynayacagiz.babayida kattikmi.oyuna.yemin ederim.15 aski ile tam 14 tur attik ..ter su kiz. Bir eglendi...bende eglendim ya kendimi.verdim.sonra civi istedim.esimden tahta yapbozlar olur ya ona civileri caktim.kizimin lastik tokalarini iki civi arasina germece oynadik..bu da surdu yarim.saat.sonra kitaplarini koydum basladi o bakinmaya doydu cunku.o sira.mercimek koydum ocaga..esim mutfagi topladi ben supurge yaptim viledayla siliverdim yallahbunarada reklam.gibi olacak ama ne cikarim olacak benim bir bez aldim rossmanndan domol.marka arkadaslar sil gec heryeri cam ayna dolap.kuralama yok bir tanemi iz birakmaz inanamazsiniz..onla.isim.kolaylasti..beybinin uykusu gec saate kaldi hala.uyuyor.uyuaninca bir yemek fasli..sonra ona sulu sulu bir oyun tasarladim..temizligi bosverdim once kendimi.ona verdim..pacami.birakti gercekten..