Birgunum ve tavsiyelerim

Mahirhira

New member
Bu sabah uyandim...saat 10 olmus..uykumuzu alamamisiz.benim.kiz butun gece agladi.sabah aglamaya devam .disim.cikiyor dedi.23 aylik.iyi bir anlatim..dedim.anlasildi hayirli olsun.sutten kesme disler bitinceye kalacak dedim.son azilar.bismillah dedim..eve bir baktim aman allahim..esimin evde olusunun 3.gununu kutluyoruz..camlarda kizimin el izleri yerlerde aksamdan kalan kek dokulen balli ihlamur pislileri..mutfakta bulasik..bu ne pislik yarabbbi...dedim ki bu ev pisse dibine kadar pislet dedim..oyle bir kahvalti hazirladim kizimin onunede koydum doke saca mincira mincira..it baglasan durmaz evde..hemen bir ip gerdim iki duvar arasina..topladim.dolaptan askilari actim muzik koridorun bir ucunda aski alip dans ederk ipe gelip asmaca oynayacagiz.babayida kattikmi.oyuna.yemin ederim.15 aski ile tam 14 tur attik ..ter su kiz. Bir eglendi...bende eglendim ya kendimi.verdim.sonra civi istedim.esimden tahta yapbozlar olur ya ona civileri caktim.kizimin lastik tokalarini iki civi arasina germece oynadik..bu da surdu yarim.saat.sonra kitaplarini koydum basladi o bakinmaya doydu cunku.o sira.mercimek koydum ocaga..esim mutfagi topladi ben supurge yaptim viledayla siliverdim yallah😃😃bunarada reklam.gibi olacak ama ne cikarim olacak benim bir bez aldim rossmanndan domol.marka arkadaslar sil gec heryeri cam ayna dolap.kuralama yok bir tanemi iz birakmaz inanamazsiniz..onla.isim.kolaylasti..beybinin uykusu gec saate kaldi hala.uyuyor.uyuaninca bir yemek fasli..sonra ona sulu sulu bir oyun tasarladim..temizligi bosverdim once kendimi.ona verdim..pacami.birakti gercekten..

Harikaaa, nezaman önce kizimi doyursam ilgiye ben işlerimi yaparken o da keyif içinde oluyor. Tabiri caizse bana sarmıyor, diğer türlü ben vicdanen rahatsiz, kizim sıkılmış, keyifsiz.. Bugün aynısını bende yaptim. 3 buçuk saate yakın dersim vardi. Başlamadan önce kizimla oturup oyun hamurundan şekil yapmaCa oynadik, oyle uzun uzun degil 15-20 dakika, kendimi vererek, kendimi vererek kısmını vurguluyorum Cunku gerçekten zevk alarak oynadım. Sonra derse başladım. Kizim babayla vakit geçirdi. Sonra biraz kendi. Bi ara yanıma geldi, rahatsiz etmemesini söyledim sessizce yanimda durdu. Bitince banada ders yap dedi. Olur dedim :) bitince de onunlada ders yaptık. Toplama çıkarma :) okadar hosuna gidiyor ki akşam bidaha istedi. Küme çizip içine şekiller yapıp eşleme yapıyoruz. Onun dersi de bu oluyor :) nezaman kizimi ihmal ettigimi, onu duymadigimi hissetsem o gun çok zor geçiyor, Cunku gereksiz aglamalar, abartılı istekler artıyor. Ama nezaman boyle öncelik onun ruhunu doyurma sonra diğer işler olsa, ne kadar yogun olsamda yavrum lokumlugu elden bırakmıyor.

şifa

New member
Ne güzel böyle geniş ruhlu olmanız ben çocuklarımla oyun oynayacak olsam önce ne oynayacağımı şaşırıyorum. Sonra oyunu bulsak bile oynarken sıkılıyorum yapacağım işler beklerken hep aklım işlerde oluyor kendimi vererek hiç oyun oynayamıyorum. Çocuklar kendi halinde biraz oynayıp tv izliyor maalesef sonra da bana sarıyorlar bizim günümüz de böyle geçiyor ne kadar üzücü