Birlikte uyumak sorunsalı

M.Verâ

New member
Merhabalar kızım 1 yaşına girmek üzere. Ilk aylar yan yatis besiginde ve odamızdaki besikte yatıyordu , 4 5 aydan sonra geceleri çok sık uyanan emen bir bebek olunca hep yanimda yatti yani toplamda 8 aydir yanimda geceleri. özellikle diş dönemi rahatsizliklari arttikca bende uykuzluga yorgunluga dayanamayip boyle gelişti yoksa odamızda besiginde daha az uyaniyordu 4 5 kere. Sorunumuz esas şu ; bebegimle ben kendi yatagimiza anca sigiyoruz dönüyor felan, eşimle hem bebegin hem bizim uykularimiz rahatimiz zedelenmesin diye ayri yatmayi yeğliyoruz bu da ister istemez bizi etkiliyor, bu gece besigine yatirdim belki 15 20 defa agladi beni istiyor anlıyorum ama diger türlü esimle bu durum üzüyor. N'apmaliyim 2 hafta dayanıp yerine alistirmali mıyım .

Beyazgül

New member
Merhabalar kızım 1 yaşına girmek üzere. Ilk aylar yan yatis besiginde ve odamızdaki besikte yatıyordu , 4 5 aydan sonra geceleri çok sık uyanan emen bir bebek olunca hep yanimda yatti yani toplamda 8 aydir yanimda geceleri. özellikle diş dönemi rahatsizliklari arttikca bende uykuzluga yorgunluga dayanamayip boyle gelişti yoksa odamızda besiginde daha az uyaniyordu 4 5 kere. Sorunumuz esas şu ; bebegimle ben kendi yatagimiza anca sigiyoruz dönüyor felan, eşimle hem bebegin hem bizim uykularimiz rahatimiz zedelenmesin diye ayri yatmayi yeğliyoruz bu da ister istemez bizi etkiliyor, bu gece besigine yatirdim belki 15 20 defa agladi beni istiyor anlıyorum ama diger türlü esimle bu durum üzüyor. N'apmaliyim 2 hafta dayanıp yerine alistirmali mıyım .

Selamlar,
Benim kızımda doğduğundan beri bizimle uyuyor benim odam yatağın duruşundan dolayı bebeğimizin beşiğini de ayak altına yerleştirdik ama orada uyumuyor tabi sadece gece bana lazım olabilecek malzemeleri var ve düşmemek için bariyer gibi kullanıyorum bebeğimle ben ayak ucunda uyuyoruz (ayaklarım biraz dışarıda kalıyor :) ) eşimde yatağa çapraz uzanıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama bu şekilde uyuyoruz.. Aksi halde emzirmek veya altını değiştirmek gerektiğinden ister istemez eşiniz etkilenir ama benim öyle olmuyor kızımla gayet rahatız... Ayaklarım birazcık dışarıda kalıyor ama olsun sadece iki yıl olacak bu bir ömür değil ya biraz zorluğa değer... O minik yavrunuzu kendinizden mahrum bırakmayın derim ...

Kayaccata

Active member

з–Їжѓ…AV - 每日更新免費色情A片,ењ‹з”ўAV,亞洲三級片、名人жЋжџиµ°е…‰гЂЃиў«еЃ·ж‹Ќй†њиЃћгЂЃжµЃе‡єеЅ±её¶гЂЃAI變臉、女主ж’裸聊直ж’、各種獵奇變態、凌辱SM、人妖、女同志...手機在線A片ж’ж”ѕгЂ‚.
18+ Nonton Video Bokep Terbaru - SIMONTOKS.
PelisGratisHD - Ver PelГculas y Series Gratis Online | Estrenos HD.

Old Mature TV