O tarz karışımlara Blw yöntemi tamamen karşı zaten, her yiyeceğin tek tek verilmesi gerektiğini iki yönden savunuyor, birincisi alerjisi olduğu zaman hangi gıdadan anlayabilmek, ikincisi karışımların damak zevkini anlamamıza engel olması. Bana göre üçüncü sebepse bence çok kötü görünüyorlar

)) bana annem yapsa verse valla alınırdım aşk olsun diye

benim kızım dişlerini erken çıkarttı 4,5 aylık falandı ve yiyecekleri alıp denemek istemeye erken başladı o yüzden ben de doğal sürecinde neye uzandıysa yemesine izin vererek 5 aylıkken başladım. Yoğurdu 6 aylıkken verdim, keçi yoğurdu yada manda yoğurdunu tercih ettim, ineği akrabalarımızda falan yediğinde pek sevmedi zaten ben de besleyicilik açısından keçi tercih ediyordum. Bir de keçi yoğurduna meyvalar çok yakışıyordu yaz mevsiminde şeftali falan doğruyordum kendim bile severek yiyordum. Gezen tavuk yumurtası benim de derdim

içime sinmiyor aldıklarım. Floggy'nin ve city farm'ın organik yumurtaları bana köyde yediğimiz yumurtayı hatırlatıyor ama tabi bu benim görüşüm yanılıyor da olabilirim. Bulursanız ve istanbulda ikamet ediyorsanız bana da haber verin