sekerparem
New member
Teşekkür ederim. boşanma davası açtığım için eşimin benden daha katı olduğunu biliyorum. O yüzden geri adım atmayacağını atsa bile ona bile güvenemeyeceğimi düşünüyorum. Ayrılma kararının doğru olduğunu düşünüyorum ama kızımın daha şimdiden baba hasreti var gibi hissediyorum. Abim yoğun çalışan birisi, çok sık göremiyor kızım onu ama gördüğü zaman sürekli dikkatini çekmeye çalışması bile beni üzüyor ama eşimin ve özellikle ailesinin bu ihtiyacı suistimal etmeleri ve ayrılık sürecinde yaptıkları onca şeyi de affedemiyorum diye kararlı davranamıyorum. Ufak bir umut kırıntısı bıraksaydı devam ederdim ama yapmadılar bu halde geri dönmem kızıma daha da zarar verir dedim hep. Ayrılık kararını bile kızım için vermiştim oysa. Kızımın yanında şiddet görmemek için.
Dediğiniz gibi içime sinen bir psikologla görüşmeden rahat edemiycem sanırım. Sonra da kararımın arkasında durmam gerekecek, iki tarafında çok zorlu olduğunun farkına vararak.
En kotu karar bile kararsizliktan iyidir demislerdi bana.cok dogru.hissettigimi soylemek istiyorum size.siz ayrilmayacaksiniz.kararlisiniz ama en ufak bir adim da vazgecebilirsiniz.kendimden biliyorum.bitti.baska kelime olmuyor bu donem insanin hayatinda.BITTI. bitmiyor.inanin bitmiyor.o yavrularin bakislari,durusu...siz daha yavrunuzdan vazgecme asamasina gelmemissiniz.okadar baski altinda kalmistim ki evladimdan bile vazgecmistim.sirf yavruma olan sevgim duskunlugumse bana bu kadar aci cektiren tamam dedim.cocugum olmadan zaten yasayamam dedim ve gece gunduz aglaya aglaya bitti dedim.inanmayacaksiniz ama cocugumla tehdit eden insanlar basta esim hepsi cocugumu bana kendileri getirdi.cok zor donemlerdi.suanda o gunleri hatirlayarak size cevap yaziyorum.inanmaniz gereken birtek sey var siz istemediginiz surece Rabbimden baska hickimse sizi evladinizdan ayiramaz.
Amac suanda sadece sizin caninizi yakmak.siz mucadele ediyosunuz ya o noktada kendi egolari ennyuksek seviyede.bi kendi hallerine birakin herkesi herseyi.ozaman butun oklar size donuyor emin olun.esim bu kapidan cikarsan bir daha donemezsin.oldururum seni aileni derdi.ciktim gittim.kendi gelip aldi beni.ne ben ne ailem cok sukur olende yok.suanda ailemde gelir evime bende giderim.tehditleri sozleri duymayin.cevap bile vermeyin. Kendinizi toplamak adina destek almanizda size iyi gelecektir.