Çocuklarımiçin
New member
29 yasindayim 8.5 yillik evliyim 2.5 ve 6 yasinda 2 kizim var esimle severek evlendik yada oyle sandik bilmiyorum..bu 8.5 yilda defalarca aldatildim sayisini unuttum bile bundan kaynakli surekli yalanlar soyledi her defasinda tartisma kusme vaatler sözler sonucu boşanmadan devam etmeye calistim. tabi her defasinda tekrarlayan hayal kirikliklilari cocuklarin gelecek endisesi.. bi bosanma kararindan sonra esim yine istemeyince gecen sene aile Terapisine gitme sartiyla kabul ettim 5 seans kadr gittik birseyler degisti gibiydi bi süre iyiydik derken 6 7 ay kadar once yine birseyler ters gitmeye basladi yalanlar alkol almalar bazi madde kullanmalr eve gec saatlerde gelmeler tartisma sonrasi 2 3 gun gelmemeler drrken inkar etti ama yakaladim bi kacdefa da birakmayack bu evlilik boyle devam edeckse yine ayrilmayi teklif ettim tamam dedi birakacam ama hic birsey degismedi 15 20 gun hic karismadim sessizce bekledim iatediginde gitti ostediginde geldi sormadim bile 2 ev arkadasi gibi yasadik gecen gun basit bi olaydan tartıştık doluyfum zaten eşim yine deli gibi sinirlendi yine oldururm tehditleriyle Cocuklarin gözü inunde siddet uyguladi cocuklar perisan oldu cok korktular agladilar adam kendini kaybetti cocuk filan gormedi gözü ac dava istemiyorum artik seni dedim o da ben cok istiyorim sanki dedi sen terk et ben terkediyim kavgasiyla esim bi valiz toplayip gitti. 6 yasindaki kizim cok uzgun ve endiseli cevap vermekte zorlanıyorum rahatlatmakta zorlaniyorum..devam etsem evliligime agzimi acmamam lazim yoksa daha da kotu seyler olabilir...OZETLE BOYLE SORUM SU KI bosanma konusunu dinleyince daha da korkularim artti cocuklarim icin gekecekleri icin ne yapmaliyim BOŞANMAK MI DAHA II BOSANMAMAK MI yardim edin