3 yaşını doldurmak üzere ve 1 yaşını doldurmak üzere iki kizim var. Tabi bu kardeş sürecinde baya problemler yaşadık. Büyük kızımla bazen ipleri koparma noktasına geldiğim oluyordu. Olmadık şeyde ağlamalar tutturmalar boğazını yırtıp hatta kusana kadar bağırdığı oluyordu. Örneğin banyodan çıktıktan sonra saçını kuruturken istemiyorum dedi ve kurutmayi bıraktım. Ama o yarım saat boyunca kurutmak istemiyorum diye ağladı. Vs olaylar karşısına sakinligimi hiç koruyamadim. Bağırıp çağırıp hirpaladigim oldu. Gün geçtikçe bu şiddetin dozunun arttığını farkettim ve silkelenip kendime geldim. Bir süredir genişlemeye çalışıyorum. Kızımla aramız gayet iyi. Sabahları önce onunla oyun oynayıp gönlünü yapıp sonra o başka bir yere dikkat kesilince ben de o zaman işlerimi yapıyorum. Ama bu aralar bir değişiklik var bunun son zamanlardaki iyi halimden mi yoksa önceki siddetciligimden mi olduğunu anlayamadım. Kızım birşey söylediğinde en ufak bir mimigimde bile şaka yaptım deyip tabiri caizse geri vites yapıyor. Bazı durumlarda güzelce izah ettiğim şeye tamam anneciğim olur deyip oturuyor. Krizlerimiz çok azaldı bitmese de. Kızım edilgen mi oldu benden korkuyor mu yoksa başka birşey mi bu