Davranış bozuklugu

Kader1984

New member
Merhaba 5 yaşında bir kızımvar iki teyzesi var küçük teyzesini çok seviyor kızım üç yaşındayken teyzesi evlendi ve bir kızı var tatile geldiler inanılmaz kıskanıyor teyzesini hep kızım teyzesi onunla ilgilensin istiyor bir hafta kaldı ve döndü teyzesinin her gidişinden sonra davranış bozuklukları gözlemliyorum kizimda tırnak yeme iccamasiri kesinlikle istemiyor ve artık gece çıplak yatmak istiyor banyo yaparken banyoda yüzünü havluyla silmek istiyor insan banyo yaparken havluyla neden yüzünü kurulasin takıntı durumu başladı çocuk neyi neden yapar kök neden ne olabilir çok merak ediyorum sinir koyamıyorum hayır dediğimizde inanılmaz bir kriz yasiyoruz bir saat iki saat sürebiliyor çaresiz hissediyorum kendimi iccamasiri giymem anne dedi peki kızım rahatsız ettiğini söyledin pijama giydireyim onunda kabul etmiyor uzanan birşey giyme ben ciplakmi kalayım deyip krize giriyor örneğin birkaç gündür ayaklarını citlatiyor yatarken yapmayınca ağrıyor ben yapmak zorunda mıyım hangi birini yapayım pijamamimi cekistireyim ayaklarımimk çıtlatayim diyorr uykuya geçerken de bu şekilde bir kriz yasiyoruz nasil bir yol izlemeliyim

Kader1984

New member
Bulunduğum şehirde bir uzmanla görüştüm bu konuyla alakalı bana davranış bozuklugu değilde alışkanlık oldugunu dikkatini dağıtmak gerektiğini söyledi ve ilaç verdi bende ilaç kullanmak istemediğimi söyledim bir ay davranışlarımı değiştirmemi aktiviteleri çoğaltmami söyledi öfke nöbetleri de azalma olmazsa ilaç kullanmaliyim ignis solüsyon adında bir ilaç verdi ilaç adı vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var Serpil Yeşilkurt hocanın bu konuyla ilgili yazısında güvenli bağlanma da sorun olabileceğini okumuştum iki gündür kendimi değiştirince biraz azalma oldu yinede annelik icgudusuyle Dr gittim ilaç onerince kendimi kötü hissettim sizlerin yorumunu merak ediyorum

Son düzenleme: