Merhaba 5 yaşında bir kızımvar iki teyzesi var küçük teyzesini çok seviyor kızım üç yaşındayken teyzesi evlendi ve bir kızı var tatile geldiler inanılmaz kıskanıyor teyzesini hep kızım teyzesi onunla ilgilensin istiyor bir hafta kaldı ve döndü teyzesinin her gidişinden sonra davranış bozuklukları gözlemliyorum kizimda tırnak yeme iccamasiri kesinlikle istemiyor ve artık gece çıplak yatmak istiyor banyo yaparken banyoda yüzünü havluyla silmek istiyor insan banyo yaparken havluyla neden yüzünü kurulasin takıntı durumu başladı çocuk neyi neden yapar kök neden ne olabilir çok merak ediyorum sinir koyamıyorum hayır dediğimizde inanılmaz bir kriz yasiyoruz bir saat iki saat sürebiliyor çaresiz hissediyorum kendimi iccamasiri giymem anne dedi peki kızım rahatsız ettiğini söyledin pijama giydireyim onunda kabul etmiyor uzanan birşey giyme ben ciplakmi kalayım deyip krize giriyor örneğin birkaç gündür ayaklarını citlatiyor yatarken yapmayınca ağrıyor ben yapmak zorunda mıyım hangi birini yapayım pijamamimi cekistireyim ayaklarımimk çıtlatayim diyorr uykuya geçerken de bu şekilde bir kriz yasiyoruz nasil bir yol izlemeliyim