Dayanamiyorum

Mahirhira

New member
Dun kizim ve esimle.sahile gittik..kizim.denize ayaklarini sokuyordu..arkadan bir ciglik geldi..kadin kizim.kadar bir cocugu kucaginda tutuyor allah ne. Verdiyse kafasina yuzune sirtina vuruyordu..gum gum.ve biryandanda agzindan cikar diye bagiriyordu..inanamadim..esim.uzakta kumsaldaydi kizimi birakamadim.kosamadim bende bagirdim kadin napiyorsun vurma coxuga diye bana bir hisim.dondu sanane be benim degil mi dedi..bende senin degil diye bagirdim..o sira kizim.korktu agladi..kadin vura vura gitti..inanin bisey yapamaidm.cildirdim..bu nasil.anne bu insanlikmi ya guya agzina tasmi artik naptiysa oldugunu onu alacak vicdansiz..inanin dayanamiyorum.bunlara artik cevreme cok dikkatli bakiyorum cunku

Mahirhira

New member
Cocugun agzindaki neyse arrtik yutsa daha iyimis musade etse yuttugudan daha cok.annesi vurdugunda cani acimistir.inanin okadar cok.ki boyle anneler.anne.musfettesi diyorum ben onlara.her kadin dogurur ama her doguranda anne olamaz

Sabi zaten agzini aglamaktan kocaman acti cikacazk agzinda ne varsa kadin hizini alamiyor ki.. Allah bildigi gibi yapsin..bugun birde parkta bi cocugun bakicisiyla konusuorum.diyoki bunun annesi calisio banada gunduz uyutma.dio aksam 7 bucukta uyuyakaliomus ben gunduz uyutmayinca kendine vakit ayircakmis anasi diyo..dedim.kacta gelio.annesi ..6 da geliomus..e dedim.1.5 saatmi. Goruo.anneyi ..bu cocul kucuk.nasil.dayanio.gunduz uyumadan diorum..aglio cok.yuzunu yikiorum dio..boyle annede benim gozumde dayakci...yazik.evlatlara.sanki beni dogur doe yalvardilar

Rumser

New member
Sabi zaten agzini aglamaktan kocaman acti cikacazk agzinda ne varsa kadin hizini alamiyor ki.. Allah bildigi gibi yapsin..bugun birde parkta bi cocugun bakicisiyla konusuorum.diyoki bunun annesi calisio banada gunduz uyutma.dio aksam 7 bucukta uyuyakaliomus ben gunduz uyutmayinca kendine vakit ayircakmis anasi diyo..dedim.kacta gelio.annesi ..6 da geliomus..e dedim.1.5 saatmi. Goruo.anneyi ..bu cocul kucuk.nasil.dayanio.gunduz uyumadan diorum..aglio cok.yuzunu yikiorum dio..boyle annede benim gozumde dayakci...yazik.evlatlara.sanki beni dogur doe yalvardilar

$u ifadenize cok cok cok katiliyorum "sanki beni dogur diye yalvardilar.." Bunu ben hep tefekkur ederim.. Kizim kendi istegiyle dunyaya gelmediki ben ondan karsilik bekliyeyim. Biz istedik (cocuk sevmek vatana millete hayirli evlat yetistrmek.. biz istedik)Allah da nasip etti.. Iradesiz bir sekilde dunyaya gelen bir cocuktan hem minnet etmesini beklemek hem de ona kotu davranmak ne kadar yanlis..

Rumser

New member
Allah islah etsin ve bizleri de o durumlara dusmekten muhafaza eylesin ins. Cok kinamamak lazim.. Neticede kadinin ic dunyasindan da haberdar degiliz tabi..

Mahirhira

New member
Allah islah etsin ve bizleri de o durumlara dusmekten muhafaza eylesin ins. Cok kinamamak lazim.. Neticede kadinin ic dunyasindan da haberdar degiliz tabi..

Bana hicbir ic dunya hic bir bahane bir annenin cocugina bu denli siddet uygulamasini aciklayamiyor..bu vicdan ya ..annemi.her konuda affettim..ama siddetini affetmiyorhm.affetmicem.ben annemin goz bebegine bakip aglamaya devam ederken o hala bana vurabildiyse ben bunu anlayamam..ananin yuregi sizlar..

Mahirhira

New member
$u ifadenize cok cok cok katiliyorum "sanki beni dogur diye yalvardilar.." Bunu ben hep tefekkur ederim.. Kizim kendi istegiyle dunyaya gelmediki ben ondan karsilik bekliyeyim. Biz istedik (cocuk sevmek vatana millete hayirli evlat yetistrmek.. biz istedik)Allah da nasip etti.. Iradesiz bir sekilde dunyaya gelen bir cocuktan hem minnet etmesini beklemek hem de ona kotu davranmak ne kadar yanlis..

Degilmi.yani biz istedik allah verdi...birde demiyorlarmi.hani buyudu hala.basimdan gitnedi falan..e sen yaptin sen istedin..evlenen herkese bir cocuk zorunlu alin bakin demediki kimse

Rumser

New member
Bana hicbir ic dunya hic bir bahane bir annenin cocugina bu denli siddet uygulamasini aciklayamiyor..bu vicdan ya ..annemi.her konuda affettim..ama siddetini affetmiyorhm.affetmicem.ben annemin goz bebegine bakip aglamaya devam ederken o hala bana vurabildiyse ben bunu anlayamam..ananin yuregi sizlar..

Siddet konusunda haklilik payi olamaz belki evet ama onu o siddete zorlayan neydi bilmiyoruz.. Hani Pegamber Efendimizin (sav) musriklere ithafen bir sozu var ya "bilselerdi yapmazlardi" diye.. Evet o annelerde karsisindakinin cocuk ama duygulari olan bir varlik oldugunu.. Herseyi bir bir minik yuregine kazidigini.. Cocuk kalbinde derin yaralar actigini.. Cocuk da olsa onun da saygiyi hakeden bir birey oldugunu.. Cocuk da olsa onun da bir dunyasi oldugunu.. Ilerde kendisine yapilanlari hatirladikca icine bir seylerin oturacagini, bunalacagini.... BILSELERDI YAPMAZLARDI EMINIMKI...