Duyarsız bır es ıcın ne yapmalıyız???

Ervaa

New member
Bizim aslında sorunumuz cocuklar degil biziz..bende iyi degilim onarılmaya cok ıhtıyacım var fakat care arıyorum video ları can kulagıyla dınlıyorum yazılanları okuyorum ve anlıyorum hocam bıryerde demiştiki farkındasınız fakat farklındalıgının olması dhada huzursuz eder evet keske bendemı duyarsız olsaydımda bu kadar acı cekmeseydım dıyorum bazen 😔bunları anladgıma gore duyarsız degılım ve esim cok duyarsız mahfolmus gercekten bız ko nu sa mı Yo ruz bundan buyuk sorun ne olabılır duyarsızlk farkndalık bozuklugu anlamdırma bozuklugu ve problem cozememe tabıkı hepsnı takıp edıyor..hocama gıtmeyede razı edemıyorum ıstemıyor tabıkı.. bana yardım edın duzelmek ıstıyor dınleyelm okuyalm dıyor ama ben bunun bızım cabamızla olmayacgnı dusunuyorum..Ben gercekten sıkıntıdan sınırden hasta oldum ne yapacamı bılmıyorum..hocam bunu okurmu bna cevap yazarmı bır umut...

Bezbebek

New member
Onarımla ilgili konuları okuyup önce bir kendinizden başlasanız. Kendi kendine yapabilen arkadaşlar var.
Sonrasında eşinizin de değiştiğini göreceksiniz ;)

Neva1

New member
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Böyle bir insan nasıl olabilir diye düşünmek bile ne kadar yorucu

Merve1987

New member
Duyarsız es mi dediniz? Ben yine doğru olan ne Tam olarak cozemedigimi belirteyim ama ben Kabul ettim yani oldugu gibi....Duyarsız mi degil mi onu da Tam olarak cozemesem de.... Tek care herseyi ve herkesi oldugu gibi Kabul etme.... Sadece kendi onarimimiza yogunlasma... Evet bazen elimde olmadan elestirebiliyorum ama rahatsiz olduğum durumlari da karsı tarafa ifade etmek benim hakkim diye düşünüyorum. Çünkü esimin de en takdir ettigim yonu bu; eksigimle gedigimle beni Kabul etmesi. Ve bizi yani aile kurumunu vazgecilmez, degistirilmez gormesi....
Ben de onun gibi yapiyorum malzeme bu.... yapabileceklerim de bu şartlar icinde elimden geleni kadar bunlar... Evet bazi konularda hayalimizdeki gibi ideallerimizdeki gibi olmuyor hersey.... Ama mucadele edince de hicbir sey su ankinden daha Iyi olmuyor emin olun....
Bunlar Okuduklarımdan ogrendigim şeyler degil, benim evlilik tecrubem bunu da belirtmis olayim. Mucadeleden vazgecip birbirimizin gozune sevgiyle bakabilmeyi basardigimizdan bu yana mutluyuz. Hersey doğru gitmiyor tabi ki ama biraz da idealistlikten vazgeciyorsunuz bir sure sonra... Ben de mukemmel olmayivereyim canm degil mi ama;) huzurlu bir yuvam olsun yeter...