Merhabalar, kızım 4 aylık oldu yine tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacım var. Kızımı emziriyorum ilk üç ay 1 kilodan fazla almıştı, bu ay sadece 300 gram almış bu ayda kilo alımı yavaşliyormus aslında ama bu kadar dusmesi normal değil gibi. Büyük çişini 2-3 günde bir yapmaya başladı küçük çis de epey azaldı günde 2 bez yetiyor.bana doymuyor gibi geliyor ama öyle ağlaması falan da yok.gece deliksiz 5-6 saat uyuyor. Aç olsa uyuyamaz ağlar gibi. Ama cisli bez ve kilo alımi az. Gündüz nerdeyse saat başı emiyor ve lıkır lıkır süt gelmiyor tabi öyle olunca.mama teklif ediyorum istemiyor.doktor sık sık emzir diyor ama daha sık nasıl olur bilmiyorum. Gece az emdiği için mi acaba sütüm az geliyor. 15 gün önce bu sebepten emmeyi istemedi ama başka bişey vermeyince şimdi emmeye devam ediyor.
Günde 4 lt su 1-2 litre hoşaf rezene kimyon malt içeceği... Hepsine devam.acaba kaygilimiyim diyorum genel olarak hayır ama emmeyi bırakırsa kaygısı var. Büyük kızım tam bu aylarda bırakmıştı belki ondan dolayı aynı şey olacak diye endiseliyim.
Birde sağ göğsümde çok az süt var onuda emzirdikten sonra sagiyorum ama pek bişey değişmedi.
Bana onereceginiz bişey varmı şimdiden teşekkür ederim..
Günde 4 lt su 1-2 litre hoşaf rezene kimyon malt içeceği... Hepsine devam.acaba kaygilimiyim diyorum genel olarak hayır ama emmeyi bırakırsa kaygısı var. Büyük kızım tam bu aylarda bırakmıştı belki ondan dolayı aynı şey olacak diye endiseliyim.
Birde sağ göğsümde çok az süt var onuda emzirdikten sonra sagiyorum ama pek bişey değişmedi.
Bana onereceginiz bişey varmı şimdiden teşekkür ederim..