Merhaba,
Ben de sevgili [MENTION=9335]Özge Badın[/MENTION] gibi İnglesina Triologcy kullanıyorum. Çok memnunum, en önemli özelliği tek elle açılıp tek elle kapanabilmesi ve herhangi bir parçasını tak çıkar yapmaya gerek kalmaksızın arabaya tek parça konulabilmesi. İstanbulda yaşayanlar için Altınizadedeki Joker Babyde bebek arabalarını denemek için bir parkur hazırlamış, bozuk kaldırım var, çimen, düz, taşlı vs değişik yollardan geçişi deneyimleyebiliyorsunuz insan bebek arabaları arasındaki farkı o zaman anlıyor gerçekten, yol tutuşu, freni, tekerlerin yola uyumlanabilme kapasitesi. En güzeli aslında Stokke marka idi fakat hem her araba bagajına sıgacak şekilde değildi parçaları hem de bebeği indirip arabayı parçalayıp geri yerleştirmeniz gerekiyordu kullanım sonrası. Ben o yüzden yol sürüşü bi tık daha geride olan İnglesina yı tercih ettim. Ama güvenli bağlanmayı destekleyici yönü ve hem de rahatlığı açısından ben de Kanguru, Sling annesi olmak isterdim. Benim kızım hiç durmadı kanguruda, çeşit çeşit şekilde oturttum ama yok istemedi hanımefendi aynı şekilde ben kollarımda tutsam istiyor yavaşça kanguruya bıraktığımda avaz avaz ağlıyordu. Belki benim acemi anneliğimdendir kızımı alıştıramayışım. Her anne denemeli yavrusuyla bence ..