En iyi bebek arabası tavsiye ?

fatoş123

New member
Bebeklerimiz 2017 yılinda dünyaya geldiğinde bazen ilk aldıklarımız bebek arabası oluyor. En iyi bebek arabası hangisi diye siz değerli annelerden almak istedim. Bebek arabası önerisi olarak nasıl bir bebek arabası almalıyım? Belkide burda nice anne adayları bebek arabasını seçme alma öneri tavsiyelerini okuyacak tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Özge Badın

New member
Inglesina Trilogy Kullanıyorum çok memnunum. Türkiye'deki fiyatının yarısından daha az fiyata amazon.de'den getirttik. Çok hafif, bagaja kolay sığıyor. Tek elle kapatılabiliyor, açılabiliyor ve katladıktan sonra dik şekilde durabiliyor. Arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor. Kg olarakta çok hafif. Tasarımı da çok şık. İtalyan malı. Malzeme kalitesi oldukça iyi. Türkiyedeki Fiyatı 3500 TL biz 1400-1500 gibi bir fiyata getirttik. Ana kucağınıda 800 TL'ye Mothercare'den aldık.

Ecem

New member
Bebeklerimiz 2017 yılinda dünyaya geldiğinde bazen ilk aldıklarımız bebek arabası oluyor. En iyi bebek arabası hangisi diye siz değerli annelerden almak istedim. Bebek arabası önerisi olarak nasıl bir bebek arabası almalıyım? Belkide burda nice anne adayları bebek arabasını seçme alma öneri tavsiyelerini okuyacak tavsiyelerinizi bekliyorum :)

En hafif,en ucuz,en az yer kaplayanini alin.gun geliyor tek basiniza elinizde bebekle ac kapa indir bindir okadar zor oluyorki anlatamam.bizim kullandigimiz sayili bebek arabasini.

şima

New member
[MENTION=6367]Ecem[/MENTION] Merhaba

Genelde bebek arabaları hep ağır tip böyle hafif olanlar var çok basit geliyor siz nasıl kullanıyorsunuz

şima

New member
[MENTION=9335]Özge Badın[/MENTION] Merhaba

Amazon.com üzerinden aldınız peki gumrukte sıkıntı çıkmadı mi

Özge Badın

New member
[MENTION=9335]Özge Badın[/MENTION] Merhaba

Amazon.com üzerinden aldınız peki gumrukte sıkıntı çıkmadı mi

Amazon'dan alınan ürünün gümrük vergisini Amazon direk satın alma sırasında ödeme ekranında sizden alıyor. Yani gümrük vergisiyle birlikte satın alıyorsunuz ve gümrükte sizin adınıza vergiyi ödeyip geçiriyorlar. DHL veya UPS Kargo sizin adınııza herşeyi sağlıyor. amazon.de üzerinden satın aldık biz. Her rengi Türkiye'ye gönderilmiyordu lansman rengini satın aldık. Üstelik kargo ücretsiz aldık. Değerlendirin.

Özge Badın

New member
Ailenin bütçesine göre her rakam fazla olabilir fakat benim belirtmek istediğim yurtdışında Türkiye'nin yarı fiyatına satılıyor olması. Ve ilgili arabanın da çok kaliteli kullanışlı ve hafif olması. Türkiye'deki Kraft markadan daha ucuz olması mesela. Yanlış anlaşıldım sanırım özür diliyorum. Kişilerin bütçesini bilmeden ukalalık ettim sanırım. Niyetim o değildi fakat..

Özge Badın

New member
Yok yamlis anlamayin lutfen benim iki cocugumda bebek arabasini pek kullanmadi.yani cocuk ayaklanana kadar kullanilan birseye bu kadar faxla paralar dokmekte butcesi iyi olana yazik olur.bilmem tabi bu benim dusuncem.bekki birinci cocukta alinip 3 cocuk buyutulecekse olabilir :) ama internette daha uygun fiyata bebek arabalri var.marka olmasi sart degilki.cocugun daha sonra binecegi garanti degil cunku.ben yanlis anlasildim sanirim ozge hanim kusura bakmayin.

Yok yamlis anlamayin lutfen benim iki cocugumda bebek arabasini pek kullanmadi.yani cocuk ayaklanana kadar kullanilan birseye bu kadar faxla paralar dokmekte butcesi iyi olana yazik olur.bilmem tabi bu benim dusuncem.bekki birinci cocukta alinip 3 cocuk buyutulecekse olabilir :) ama internette daha uygun fiyata bebek arabalri var.marka olmasi sart degilki.cocugun daha sonra binecegi garanti degil cunku.ben yanlis anlasildim sanirim ozge hanim kusura bakmayin.

Yok ben kusura bakmam. Marka olması şart değil evet. Kalite arıyorsak marka olması şart. Sokakta yürürken arabanın ön tekerleri düzgün dönmediği için azap çeken anneler var. İnternettede araştırırsanız en çok memnun edici arabalar "kaliteli" ve "marka" olanlar. Çocuklarınız kullanmadığı için önemini farkedememiş olabilirsiniz. Bebek 0-6 ayda anneye dönük, sonrasında dışarıya dönük olmak ister çift taraf özelliği var mı, bagaja kolay sığıyor mu? Ağırlığı kaç kg? Anne tek başına rahat açıp kapatabiliyor mu? Sürerken bebeğin sarsıntısı minimal mi? Kumaşlar çıkarılıp yıkanabiliyor mu? Bebek içindeyken yatma veya oturma kademeleri neler? Vs vs bir sürü etken var ve fiyat arttıkça bu etkenlerden alınan verim de artıyor. Ve hanımefendi bütçe belirtmeden öneri istemiş bende cevap verdim nacizane <3

Özge Badın

New member
Merhaba. Daha öncede bu konuda fikrimi belirtmiştim. Tekrar yazmak istedim. Oğlum 10 aylık. Şuana kadar bebek arabasını neredeyse hiç kullanmadım. Gerek duymadım.. ergonomik kanguru kullanıyorum. Bebeğimi giyiyorum. O rahat ben rahat. Hatta dışarıda yolda bile emzirebiliyorum hiçbir şekilde görünmüyor. Kucagimda uyuyor. Kucagimda uyanıyor. Ben çok memnunum tüm anne adaylarına tavsiye ederim. İlk etapta doğmadan bebek arabasi alınmasi taraftarı değilim. Ben öyle yapmıştım ve hata ettiğimi sonradan fark ettim. Tasiyabilirmiyim diye tereddüt de etmeyin. Oğlum 10 aylık neredeyse 11 kilo. Çok rahat yaklasik 3 saat kesintisiz tasiyabiliyorum. Güvenli baglanmayida desteklediğini söylemişti burada arkadaşlar. O nedenle kankuruyu denemeden henüz daha hamileyken bebek arabasi alınmasını çevreme tavsiye etmiyorum. Eğer ilerde ihtiyaç hasıl olursa yine alırsınız. Bu nedenle hamile arkadaşlar naçizane tavsiyem hiç acele etmeyiniz. Çünki bebeğinizi giymeye bir alışınca onu arrik bebek arabasına bile oturtmak istemiyorsunuz. Ne o sizden uzaklaşıyor ne siz ondan. Tekrar fikrimi söylemek istedim..

Bunu bende denemek istiyorum. Kangru markası verir misiniz <3

Merhaba,
Ben de sevgili [MENTION=9335]Özge Badın[/MENTION] gibi İnglesina Triologcy kullanıyorum. Çok memnunum, en önemli özelliği tek elle açılıp tek elle kapanabilmesi ve herhangi bir parçasını tak çıkar yapmaya gerek kalmaksızın arabaya tek parça konulabilmesi. İstanbulda yaşayanlar için Altınizadedeki Joker Babyde bebek arabalarını denemek için bir parkur hazırlamış, bozuk kaldırım var, çimen, düz, taşlı vs değişik yollardan geçişi deneyimleyebiliyorsunuz insan bebek arabaları arasındaki farkı o zaman anlıyor gerçekten, yol tutuşu, freni, tekerlerin yola uyumlanabilme kapasitesi. En güzeli aslında Stokke marka idi fakat hem her araba bagajına sıgacak şekilde değildi parçaları hem de bebeği indirip arabayı parçalayıp geri yerleştirmeniz gerekiyordu kullanım sonrası. Ben o yüzden yol sürüşü bi tık daha geride olan İnglesina yı tercih ettim. Ama güvenli bağlanmayı destekleyici yönü ve hem de rahatlığı açısından ben de Kanguru, Sling annesi olmak isterdim. Benim kızım hiç durmadı kanguruda, çeşit çeşit şekilde oturttum ama yok istemedi hanımefendi aynı şekilde ben kollarımda tutsam istiyor yavaşça kanguruya bıraktığımda avaz avaz ağlıyordu. Belki benim acemi anneliğimdendir kızımı alıştıramayışım. Her anne denemeli yavrusuyla bence ..

Benim için tek elle kapatılabiliyor olması, kapatılınca rahatça dik durması, hafif olması, iki yönlü kullanımda kolayca geçiş olması, tam yatması ve araba bagajına rahat sığması önemli idi. Kraft marka bir bebek arabasında bu özellikleri bulunca aldım. Arabanın toplam ağırlığının 5 kg olması, en dikkat çeken tarafı idi benim için :)

Rumser

New member
Ben şuan toddler beden kullanıyorum büyüdüğü için oğlum. Ama sizin bebeğiniz küçük diye hatırladım. Eğer küçükse yeni dogan ve ilk 6 ay için slingler en güzeli. Ben şimdi huggyberry diye bir markanın kangurusunu kullanıyorum çok memnunum. Ayar yerleri çok fazla en sevdiğim yanı. Büyüdükçe ayarlarını değiştiriyorsunuz. Eğer bebeğiniz küçükse tavsiye ederim. Küçükken alışması da çok önemli. Zaten sizde bi alışınca daha kangurusuz dışarı çıkmıyorsunuz :) pikniğe cafeye bile kanguruyla gidiyorsunuz. Uykusu gelince kanguruda uyuyuveriyor :)

Merhaba,
Ben de sevgili [MENTION=9335]Özge Badın[/MENTION] gibi İnglesina Triologcy kullanıyorum. Çok memnunum, en önemli özelliği tek elle açılıp tek elle kapanabilmesi ve herhangi bir parçasını tak çıkar yapmaya gerek kalmaksızın arabaya tek parça konulabilmesi. İstanbulda yaşayanlar için Altınizadedeki Joker Babyde bebek arabalarını denemek için bir parkur hazırlamış, bozuk kaldırım var, çimen, düz, taşlı vs değişik yollardan geçişi deneyimleyebiliyorsunuz insan bebek arabaları arasındaki farkı o zaman anlıyor gerçekten, yol tutuşu, freni, tekerlerin yola uyumlanabilme kapasitesi. En güzeli aslında Stokke marka idi fakat hem her araba bagajına sıgacak şekilde değildi parçaları hem de bebeği indirip arabayı parçalayıp geri yerleştirmeniz gerekiyordu kullanım sonrası. Ben o yüzden yol sürüşü bi tık daha geride olan İnglesina yı tercih ettim. Ama güvenli bağlanmayı destekleyici yönü ve hem de rahatlığı açısından ben de Kanguru, Sling annesi olmak isterdim. Benim kızım hiç durmadı kanguruda, çeşit çeşit şekilde oturttum ama yok istemedi hanımefendi aynı şekilde ben kollarımda tutsam istiyor yavaşça kanguruya bıraktığımda avaz avaz ağlıyordu. Belki benim acemi anneliğimdendir kızımı alıştıramayışım. Her anne denemeli yavrusuyla bence ..

Benim için tek elle kapatılabiliyor olması, kapatılınca rahatça dik durması, hafif olması, iki yönlü kullanımda kolayca geçiş olması, tam yatması ve araba bagajına rahat sığması önemli idi. Kraft marka bir bebek arabasında bu özellikleri bulunca aldım. Arabanın toplam ağırlığının 5 kg olması, en dikkat çeken tarafı idi benim için :)

Merhaba... Kizimi bu zamana kadar hep kucagimda tasidim. Ama artik buyudukce zorlanmaya basladim.. Bebek arabasinin cocugu tembellestirdigini ve guvenli baglanma konusunda uygun olmadigini duymustum. Sizce ne yapmaliyim. Kanguru icin gec mi kaldim. Kizim 11 ayini doldurdu..Artik bi karar vermem lazim. Bebek arabasimi kanguru mu.. Yardimci olursaniz sevinrm. #Baharibeklerken
#Ayşe Gençer :)

Son düzenleme:

emine123

New member
En iyi bebek arabası 2017 modelleri içinde gördüğüm kadarıyla yine en pahalı olanlar revaçta :) malesef orta bütçeli olanlar için ne alınabilir?

ayalem

New member
Inglesina Trilogy paketten çıkan parçalar hk.

Inglesina Trilogy Kullanıyorum çok memnunum. Türkiye'deki fiyatının yarısından daha az fiyata amazon.de'den getirttik. Çok hafif, bagaja kolay sığıyor. Tek elle kapatılabiliyor, açılabiliyor ve katladıktan sonra dik şekilde durabiliyor. Arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor. Kg olarakta çok hafif. Tasarımı da çok şık. İtalyan malı. Malzeme kalitesi oldukça iyi. Türkiyedeki Fiyatı 3500 TL biz 1400-1500 gibi bir fiyata getirttik. Ana kucağınıda 800 TL'ye Mothercare'den aldık.

Merhaba, ben de bebek arabası arayışındayım, sizin yazınızı gördüm, ben de amazondan bakıyorum, şunu merak ettim, Türkiye'de satılanlarda bebeğin alt gövdesini de içine alan rüzgar koruyucu parça ve yağmurluk hediye çıkıyormuş, sizin aldığınız üründe bunlar var mıydı?
Ana kucağını bu arabaya takmak için adaptör parçayı yine Mothercare'dan mı aldınız, onun fiyatı neydi?
Bir de sanırım siz bu yorumu yazalı 6-7 ay olmuş, bebeğiniz şuan kaç kg, ya da şöyle sorayım sizin tecrübenize göre kaç kiloya kadar rahat kullanılabilir,
Teşekkür ederim.

Mustafa37

New member
Bebek Arabası

İyi günler bende sizin o aldığınız bebek arabasından istiyordum ama fiyatları çok pahalı bunu nerden getirdiniz cevap verirseniz memnun olurun