En İyi Pişik Kremi Hangisi ?

cml

New member
Merhaba arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir konu var , en iyi pişik kremi sizce hangisi bebeklerimizde bir çok zaman altları pişik oluyor ve pişik olduğunda günleri çok zor geçiyor sizinde böyle durumlar geçirdiğinizi düşünüyorum pişik kremi için nasıl bir krem kullandınız doğal pişik kremi yapabiliyormusunuz ? bazı ürünlerin içeriğinde farklı etken maddeleri var bunlar fayda yerine zarar verebildiğini düşünüyorum bakalım ne gibi tavsiyeler gelicek.

Benim çocuğuma iyi gelen başkasına yaramayabiliyor. Deneme yanılma ile en iyi gelenini bulmuştum. Normal zamanda surmeyip sadece pişik oluşunca kullanmak etkisini arttırıyordu.

Hikmet

New member
Merhaba arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir konu var , en iyi pişik kremi sizce hangisi bebeklerimizde bir çok zaman altları pişik oluyor ve pişik olduğunda günleri çok zor geçiyor sizinde böyle durumlar geçirdiğinizi düşünüyorum pişik kremi için nasıl bir krem kullandınız doğal pişik kremi yapabiliyormusunuz ? bazı ürünlerin içeriğinde farklı etken maddeleri var bunlar fayda yerine zarar verebildiğini düşünüyorum bakalım ne gibi tavsiyeler gelicek.

Ben doğal zeytin yağ kullanmıştım çok iyi geliyordu

webolizm

New member
Pişik kremi faydalı olması çocuktan çocuğa değişiklik gösterebilir. Çünkü her cilt birbirinden farklıdır. Hangi pişik kremi iyi geliyorsa onunla devam etmek gerekir. Bu da deneme yanılma yöntemiyle olabiliyor. Ben çocuğumda bebek iken Bepanthol pişik kremi kullanmıştım.

baharibeklerken

New member
Zeytinyağı için de erimiş bir miktar balmumu ve güzel.kokulu bebeğe uygun bir kaç damla kokulu yağ. Paketli her şeyden özellikle uzak durmaya çalışıyorum. Saha önce sudokrem demiştim. Fakat beyaz olan herseyde titanyum di oksit kullanıldığı için ısrarla hayır diyorum artık. Titanyum di oksitin zararı pişigin bir gün geç iyileşmesinden kat kat vahim.