Merhaba 13 yasinda bir yiğenim var resim çizmeyi çok seviyor sadece karakakem ciziyor çizgi film kahramanlari,insan resimleri,robot ..buaralar resimleri daha ilginc olmaya basadi takim elbiseli kendi kollari disinda alti kolu olan kiz resmi agzi dikilmis basinda bıcak saplnmis bir yüz kocaman agzi kulaklari var.Bu yaptigi resimlerin birde hikayekeri var endise duymaya basladik neyapmamız lazim bu konuda bu resimlerin anlamlari nedir.çok fazla bilgisayarda vakit geçiriyor tesekkur ederim...
Merhaba [MENTION=2068]elif0210[/MENTION] hanım bu konuda uzman değilim ama benim başıma gelse ne yapardım diye düşünüyorum.
Öncelikle günümüz çocuklarının ve gençlerinin tv ve bilgisayarla haddinden fazla uyarıldığını düşünüyorum. Dolayısıyla onlarda iç dünyalarına tesir eden şeylerle çok fazla haşir neşir olduklarından güncel hayatlarında da bunların izlerini görüyoruz.
Bilgisayarda çok vakit harcıyor diye belirtmişsiniz keşke buna bir sınırlama getirip ve internette nerelerde dolaştığını kontrol edebilseniz.!
Ayrıca yeğeninizin resim yapması bana göre çok hoş bir yetenek ve geliştirilmeye açık
Onun bu yönünü iyiye kanalize edebilseniz sanat a ilgi duyan insanlar bence ruhen ince insanlardır. Yeğeninizin bu inceliği keşke olumsuz şeylerle heba edilmese. Onunla resim sergilerine gitseniz yada açık havada ondan etrafındakileri resmetmesini isteseniz o resim yaparken sizde hayranlıkla o anı yaşasanız belki daha iyi yönde tesir edilmiş olur. Dediğim gibi uzman değilim biraz laf kalabalığı yaptım kusuruma bakmayın .