mrb arkdslar eşim ayrılma kararı aldı lakin hamile oldugum içın aynı evde mecburiyetten yaşamayı cocugun dogumunu beklmeyı ondan sonra yeni bir yol izlememiz gerektigini vurguladı sorun şu ki ayrılmamız başlı başına bu cocuk varken sorun teşkil ediyor eşim evinde kaldıgım sürece katı kurallar getırdı artırdı kurallarını cocugum ve benım temel ihtiyaçlarımzı görücek sırf cocuk babasız buyumesın diye aynı evde kalma teklifini sundu kurallarla bırlkte dısarı cıkmamam katıyyen bu evin ıhtıyacı konusunda kendı bıldıkerını saglayacagını hemfıkır oldugumuz konnularda yardımcı olacagını yoksa olmayacagını yemek vs turu ıhtıyaclarını bu evde gıdermeyecegını sımdı ıse sadece uyumak ıcın eve gelıyor kı karı kocalık ilişkimizi bıtırdı benım sorunum su evlılıgımı kurtarm cabasına gırdım kurtaramadım cocuk yapma konusunda gelecegı ıcın cok mutluyum ama bıraz zoraki oldu hamıle kalışım ben her sey oturur zamnla öyle böyle önce kendımı onarayım derken onaramadım eşimin ailesi ve kendı patolojjık aile bagımlılıgından en sonunda sabretmeyı beklmeyı tercıh ettım yıllar ıcınde olsabılır kı her an her sey degısebılrı dusuncesyle cbaladım durdum sımdı ıse ne yaparsam yapayım kı bıraktım cnku eşim kafasında bıtırmıs bu evlılıgı temelımız saglam olmadıgı ıcın uzerıne ne kadar inşaa etmeye calısssamda su an yıkılmaya yuztutmus durumda ki en ufak bıseyde cevızı kabugunu doldurmaycak seyler yuzunden ayrılıyrouzben ise hamılelıgım boyunca adem hocamı dınlemeye basladım öncesınden de dınlıyodum ama hamılelık telaşı daha sıkıya sarıldım kıtaplarına vıdeoalarına şu an bu durumla karsı karsıyayım cocugumun babasıyla aynı evde yasamak ama hıc bır duygusal destek alamamak ki eve sadce uyumak ıcın gelıyor cocuk olduktan ssonra nasıl olur bılmıyorum onun verdıgı tepkıye karsılık veremedım cunku ani karar bu cocugun dunyaya gelme arefesındeyım babamlara mı gıtsem kalsam bılemedım babasız nasıl buyutebılırm yada cocuguma baba figürü olarak kimi koyabılırım dedesi olmaz bekaar dayıları var onlarla mı bag kurdursam yada eşimin evinde kalıp en kötu baba basızlıktan ıyıdır mı oluyor bu durum anlayamadım eşim kendı hayatı olmadgını artık bu saatten sonra kendı aılesıne adayacagını zaten sımdıye kdar yapıyordu artık ben yokmuşum gbi bekar gbı yaşıyacak galiba ne yapıcagımı ne edecegımı bılmıyorum dua edıyorum o gunden erıdır tevekkul ettım rabbıme sinemi geniş tutmaya calsıyorum ama adem hocamın kıtaplarını okuyamıyorum şu an alamıyorum eş destegi cok defa gecıyor o yoksa ne yapıcam yada bu evde bu durumu düşünmeden cocguma kendımı nasıl bırakabılırm benmde kendımı iyi hissetmem lazım çalişmak istedım eşim onada izin vermiyor bı evde sadeece temızlık yapmak sadece kıtap kuranı kerım okumak evin içinde yalnız kalmak bu yaptıklarım yeterlı olmuyor kafamı dagıtamıyorum kı her ıhtıyacımda karsılanmıyor en temel ıhtyclar gıderılıyor o kadar.. daha fazla yazamıcam kendımı kötu hıssediyorum