Vallah soyleyim bilmiyorum sizin yerinizde olursam eyer bir gun esimden bosanasi olursam o kaynvaldeyi bi guzel dovup cikardim evden)))))))))) bosanirsam eyerki dovmeye kalkmayin))))))) Allah sabr versin size esinizi seviyosabiz ve ayrilmak istemiyosaniz duymazdan gelin o soylenirken siz icinizde sarkilar soyleyin miz mizlanin odanizda biraz ses acin dans edin esiniz gelince yuzune gulun kucaklayin kaynananiz soylense bile disari cikin bu sizin bir birinize hic olmasa disarda vakit ayirin,her halda gece odanizda yatmiyo kaynanaiz zaman elinizde keyfini cikartin ve elinize alin esinizi))Ya hersey ilk başta idi bana karşı çok önyargılı idiler ben bi kez nişanlanmis ve ayrılmıştır kayinvalidem kabullenmemis eşimın ısrarı üzerine bu evlilik oldu tabi ben herseyden bihaber kadının beni bu kadar çok istmeedigini bilmiyodum nisanlilik evrem çok kısa idi evlendim ilk gün el öpmeye gitmedim diye eşim gitti ailesinin evine bende rahatsız oldugmu dile getirdm herneyse sonra eşim gelip beni aldı ilk gün gittik kayinvalidemlere kadın beni bi güzel azarladi bağırdı dedi sen bilmiyomuusn ilk gün el öpmek adetini neymiş gelinlik üzerimde iken yemek istemiştim ayıpmis anlayacağınız saçma sapan gelenek ve Görenekler ve ben bilmeyince kavgalar çıkması neymiş sen bilmiyosan neden evlendin daha bunun gbi çok şey var kadın psikolojikene her yerde oğlum elden gitti gelin geldi oğlum değişti vs laflar ahıtlar yakmalar falan vs bu tür şeyler ���� kadın çok eski düşünüyor gelini evin hizmetcisi görüyor
Oturun guzelce kaynananizla konusun eyerki istemiyo ise sizi soyleyin neden huzursuzluq cikardigini, oglunuda sizide mutsuz yaptigini sorun esinizledd konusun eyerki yine kavga cikariyo ise kaynananiz bence babaniz evine donun biraz ayri kalin sakince dusunun sonra esinizde sizde kararinizi verin, esiniz sizsiz kalamiyosa anesinin cikardigi huzursuzlugu gorecek ve sizle ayri yasamak isteyecekYapmaya çalışıyorum akşam eşim eve gelince kavga cikariyor mesela onun sesini duymamak için odama giriyorum gündüz kadın eşime odasından dışarı çıkmıyor diye kavga çıkarıyor ya eşim konusunda bilmiyorum adam bana ailesini karşına aldığını söylüyor ama hiç bişey değişmiyor evi ayirmiyor yıne kavga yine sorunlar hep altta ezilen ben ve eşim oluyoruz anlamıyorum eşim de annesine dayanamiyorwmesela kaç gündür olay yaşadık kavga çıktı ya öyle sudan sebepler ki duysaninz gülersiniz ve kaç gündür annesiyle arası açılmış diye eşim bana yüz vermiyor sanki evde yas var yemin ederim ki haklı haksızi biliyor lakin halen bana karşı sende de suç var suçluluk duygusu yasattiriyor her kavgada öyle adaleti koyup benm ailemin suçu demiyor hem beni hem ailesini suçlu buluyor ki daha yeniyim nasıl oluyor anlamıyorum üzerime iftira attılar ses cikarmadi ���� ailesi o kadar seytanca hareket ediyor ki kendimi savunamiyorum bazen çünkü öyle uyanık deilim kendi halimdeuim
o zaman size Allah sabr versin Dua edin kaynananiz icin, ne soylemek olurki baskaBen bunu kayinvalideme dile getiridm kadın dediğim dedik beni istemiyor açık açık söylüyor onun istediği kendisi gbi temizlikkolik olucak ve ailenin hepsine hizmet edicek bende yapamıyorum bunu beceremiyorum kaynanamdan olumlu cevap gelmedi kadın psikolojikmen rahatsız yani bişey kar etmiyor eşime söyledim huzursuz olduğumu mutlu olmadığımızı çünkü benim adımlarim takip ediliyor telefon konuslmalarim ne bilim her şeyim diyebilirim ama eşim babası olmadığı için evi ayiramiyor daha doğrusu ailesinden ayrı yaşamak istemiyor bunu defalarce kez bana söyledi ve bunun için hep kavga çıktı bende şimdi dile getirmiyorum ama yine kavga yine huzursuzluk öyle şimdi ailemin evine gitsem eşim ailesinin yanında olur çünkü ailesi hep beni kotuluyor ailesi 9 kişi beni istemiyor eşim de ailesinden olmayacagi için gelip evi ayirmaz çünkü annesi evin ayrilmasina müsade etmez onun için baba evine gitmek bilmiyorum gitsem bitebilir evliliğm bende neden duruyorum çünkü boşanmak care deil olsa zaten eşim benden vazgeçmiş bitirirm ama care mi boşanmak ��������