Arkadaslar son iki gundur yasadigim bir kac sey icin sormak istiyordum.. kayinvalidem ve kayinpederim bebegime edilgenlestirici tarzda konusuyoar merdivenleri dikkatli in diyolar mesela sonrasinda daa aferin sana nasil da dinliyor diyolar bakkonda kahve iciyoduk bu sabah kayinvalidem elleme tamam mi kahve o dedi uzerinede ekledi o artik buyudu ellemiyor tarzinda.. biz esimle bu durumdan rahtsiziz ama orda sadece birbirimize bakmakla yetindik, (bebgim gelip benim ve esimin kahvesine dokunsu socak oldugunu gorunce birakti zaten) cunku o kadar uyardik ki artik ozellikle benim onlara adem beyin dediklerini degil normal muhabbet edesim bile gelmiyor.. bebegim bu olaylardan nasil etkilenir..
dun mesela sinekligi elliyordu oglum kayinvalidem onu elleme dedi ogluma oglum bana bakti bende annecim istersen yukari ciktigimizda yukardakini elleyebilirsin bitanem bunu ellemesen dedim ama dinlemedi dinler mi tabi ben bile ne kdar gereksiz dedim icimden uyari icin sinekligi kaldirsa ne olur kaldirmasa ne olur sonra beraber kaldirdik sinekligi indirdik sonrada birakti zaten.. yani demem o ki bende onay bekliyor bende genelde onaylamaya calisiyorum isteklerini ama acaba kayinvalidemlere karsi edilgenlesir mi diye dusunuyorum...
Hani yavru tay anac ata bakrak kisnemeyi ogrenir der ya Adem hoca yani burda cok da kafaya takmayalim mi acaba?
dun mesela sinekligi elliyordu oglum kayinvalidem onu elleme dedi ogluma oglum bana bakti bende annecim istersen yukari ciktigimizda yukardakini elleyebilirsin bitanem bunu ellemesen dedim ama dinlemedi dinler mi tabi ben bile ne kdar gereksiz dedim icimden uyari icin sinekligi kaldirsa ne olur kaldirmasa ne olur sonra beraber kaldirdik sinekligi indirdik sonrada birakti zaten.. yani demem o ki bende onay bekliyor bende genelde onaylamaya calisiyorum isteklerini ama acaba kayinvalidemlere karsi edilgenlesir mi diye dusunuyorum...
Hani yavru tay anac ata bakrak kisnemeyi ogrenir der ya Adem hoca yani burda cok da kafaya takmayalim mi acaba?