Eve geç geliyorsa gerekirse kendinden fedakarlık edecek

Defnesmom

New member
Merhaba 28 aylık bir kızım var öğretmenim eşim de öğretmen ama atanamadı babası ile esnaflık yapıyor artık düzen de kurduk atama zor sanki nasip bilmiyrm esnaflar bilir tatil yok eve geç gelir doğru düzgün bayramda bile vakit geçiremiyoruz kızım çok düşkün babasına babası da ona yanımızda olsa hep mükemmel bir baba ama bir de eşimin anne ve babası var her islerine eşim koşar başka kimseleri yok ben de görevi tabii sesimi çıkarmam ama artık hep sıra bekleyen artan zamanlarla yetinen bir insan gibi hissediyorum kendimi kızıma üzülüyrm eşime bahsediyorum alınıyor ben sorumsuz baba mym ne yapayım vaktim yok diyor ben bu açıklamayı kabul edemedim gerekirse uyumayacaksn herkesten önce kızını eşini düşünecek önce onu mutlu edeceksin işler hep olur ama o bir daha çocuk olmayacak diyrm bu durum gerginlik oluşturuyor aramızda yanlış mı düşünuyrm ya da bencilce mi

Defnesmom

New member
Belki de evet şu an bir de wc alıştırma sürecindeyiz 15.gün sabır sınırım çoktan aşıldı ona diyrm bu sürecin neresindesin ben kafayı yicem diye

baharibeklerken

New member
Merhaba 28 aylık bir kızım var öğretmenim eşim de öğretmen ama atanamadı babası ile esnaflık yapıyor artık düzen de kurduk atama zor sanki nasip bilmiyrm esnaflar bilir tatil yok eve geç gelir doğru düzgün bayramda bile vakit geçiremiyoruz kızım çok düşkün babasına babası da ona yanımızda olsa hep mükemmel bir baba ama bir de eşimin anne ve babası var her islerine eşim koşar başka kimseleri yok ben de görevi tabii sesimi çıkarmam ama artık hep sıra bekleyen artan zamanlarla yetinen bir insan gibi hissediyorum kendimi kızıma üzülüyrm eşime bahsediyorum alınıyor ben sorumsuz baba mym ne yapayım vaktim yok diyor ben bu açıklamayı kabul edemedim gerekirse uyumayacaksn herkesten önce kızını eşini düşünecek önce onu mutlu edeceksin işler hep olur ama o bir daha çocuk olmayacak diyrm bu durum gerginlik oluşturuyor aramızda yanlış mı düşünuyrm ya da bencilce mi

Merhaba Defneosman hanım, yazinizi okuyunca içim sizladi, kendi cocuklugumu hatırladım. Babam bakkaldi. Bu öyle bir boşluk bırakıyor ki insanın içinde.. kit kanaat okula harcliksiz gidecek kadar zor şartlar altında buyumemize rağmen, babama keşke iki lokma az yeseydik ama sen yanimizda olsaydın demiştim buyudugumde.

Aslında eşinizinde benzer acıları vardir biraz içini kurcalasa. Bu konuda ona incitmeden tatlilikla çocukluğunu, babasıyla anılarını, ailece yaptıklarını anlatacagi sohbetler yapmaya calissaniz, belki içinde bu konuda farketme sürecine girebilir. Kendisinin farketmesi en etkili değişim getirir çünkü. Tabi esinizin babası esnaf diye bu geldi aklıma, çocukluğunda da esnafsa.

Kendimden biliyorum, pazar günü diye bir günün anlamı yoktu bizim için. Bazı şeyler, örneğin piknik, tum aile uyeleriyle şehir dışına cikma, ailece bir akşam hemde dışarda değil evde yemek yeme vb. hep başkaları için olan ama bize ugramayan seylerdi. Bunun yoksunlugunu insan büyüyünce hissediyor, geriye dönüp baktığınızda aileyle bir anı aradığınizda kalanın ne az olduğunu gördüğünüzde.. esinizin bunu hissetmesini saglamaniz yardimci olur mu acaba diye düşündüm.
Hem üzülmeyin Yavrunuz için geç değil, baba dönemi daha gelmedi. Ama babanın onu farkedip bağ kurması için size sabır ve ekstra gayret düşüyor galiba. Atika hanimin dediği gibi siz yanına giderek, kapıdan olmazsa bacadan misali babayla Yavrunuz u buluşturarak eşinize destek olabilirsiniz belki.

Son düzenleme:

deva

New member

Merhaba Defnesmom
Ben esime adem beyin bie radyo programını atmıştım babalikla vakit ayirma tv telefonla alakali gercekten esim daha cok ilgilenmeye basladi cocuklarla biz nekadar anlatsakta bazen tesir gucumuz yeterli olmuyor.eger telegram varsa yada bulabilirseniz
3 kasim 2013 televizyon basliklo radyo programi inanin terapi gibi.bunu lutfen dinlermisin demistim dinlemis umarim esinizde dinler fayda saglarsiniz

Defnesmom

New member
Çok teşekkür ederim gerçekten çok haklısınız eşim de sevgililik döneminde böyle konusurdu biz babamla vakit gecirmedk ki onun eksikliği var derdi biz aile olalım olur mu birlikte yemek yiyelim en azından derdi ama evlenince unuttu sanırım bunu bikaç gün önce bir konuşma yaptım epey etkili oldu bugün birlikte vakit geçirdiler parka gittiler sonra kumdan kale yaptılar defne de çok etkili oldu baktım ve yüksek sesle işte hayalimdeki baba kız dedim gülüyor biliyrm o da istiyor ama şartları öne sürüyor sanırım insanların önceliklerini belirleme ve bunlara değer verme üstelik bunu gösterme şekli farklı umarım daha iyi olur her şey

Defnesmom

New member
Merhaba Defnesmom
Ben esime adem beyin bie radyo programını atmıştım babalikla vakit ayirma tv telefonla alakali gercekten esim daha cok ilgilenmeye basladi cocuklarla biz nekadar anlatsakta bazen tesir gucumuz yeterli olmuyor.eger telegram varsa yada bulabilirseniz
3 kasim 2013 televizyon basliklo radyo programi inanin terapi gibi.bunu lutfen dinlermisin demistim dinlemis umarim esinizde dinler fayda saglarsiniz

Çok teşekkür ederim en kisa zamanda ben de rica edeceğim eminim dinler ve inş biz de faydasını görürüz