Selamüaleyküm Rabbim Kadir gecenizi hayırlara vesile kılsın inşallah. Başlık açık olsa özellikle belirtmem gereken bir durum var, Kocamın sülalesinde erkek bebek neredeyse yok soyları bir kocam var, doğal olarak bilirsiniz bunu dile getirmeselerde böyle bir gizli istek var ister sitemez, 2. bebeğimizde kız evladı oluyor Rabbim inşallah sağlık sıhhatli vatanımıza dinimize insanlara hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin bizlere, Belki insanların evlatları olmuyor diyeceksiniz, sağlıklı olsun diyeceksiniz bilirim bunların hepsini en içten duygularla hissederim beterin beteri var imtihan diye bakıyorum Elhamdülilah evlatlarım sağlıklı nice aileler var sağlıklı olmayan bu duruma üzülen Rabbim onlarada güzel duygular sabırlar sağlıklı günler nasip etsin , malesef dedim ya hani gizli bir iste var işte. Şimdi Erkek bebek olması için dua ettik hemde çok olmadı hayırlısı olsun dedik, Kocam yakın bir arkadaşına bu konuyu açmış oda aynen şunu demiş ;
Eşinin adet öncesi dönemde yemene içmene özen göster ,Eşinin adet bittikten sonra ilk 5 gün elinden geldiğince ilişkiye gir ve ilk 5 gün sadece demiş erkek bebeğin olur demiş inşallah Tabi Rabbim bilir demiş kız evladı onlarlarda var demiş. Çoğunluk erkek miş zaten anlatan kişide arkadaşımın 2. çocuğunda uygulamış erkek bebek olmuş. İnternette araştırdım bu şekilde var acaba bunu uygulayan oldu mu?
Eşinin adet öncesi dönemde yemene içmene özen göster ,Eşinin adet bittikten sonra ilk 5 gün elinden geldiğince ilişkiye gir ve ilk 5 gün sadece demiş erkek bebeğin olur demiş inşallah Tabi Rabbim bilir demiş kız evladı onlarlarda var demiş. Çoğunluk erkek miş zaten anlatan kişide arkadaşımın 2. çocuğunda uygulamış erkek bebek olmuş. İnternette araştırdım bu şekilde var acaba bunu uygulayan oldu mu?