Arkadaşlar merhaba. Oğlum 29 aylik. Son 6 ayda oğlum için bayağı korkunç şeyler yaşadık. 23aylıkken sünnet oldu, 24 aylıkken kaydiraktan düştü hastanede röntgen çekildi ve 2gün önce alerji olduğu için hastanede serum takıldı. Ve hepsinde mecburen babası ve ben tuttuk. Yani sünnet olurken yataktan kalkmaması için elini kolunu, röntgen çekilirken kalkmaması için kafasını ve ellerini, en son serum takılırken yine kalkmaması için ellerini. Ben hepsinde daha çok sarılır vaziyette ve yatıştırıcı konuşma yapıyordum. Ama bunların hepsi travma oluşturdu sanırım zaten doktor korkusu vardı. Kesinlikle yatmıyor artık doktor kontrollerinde. E nezman yatsa çocuğun başına bişey geldi anlıyorum onu. Kaydiraktan düşmesini oyuna çevirerek atlatmistik. Kartondan park yapmıştım oyuncaklarını düşürüp aglattik güldük konuştuk bu şekilde atlattik. Ama sünnet ve röntgen için bişey yapmamistim ve son serum olayi. Bugün serum takmayı oynamak istedim kesinlikle oyunlastirmiyor gülmüyor ve çok gergin. Çok yeni diye olabilir. Ve 20gün sonra da alerji testi yapılacak. Ne onerirsiniz bana? Böyle birşey yaşayan arkadaşlar sizler neler yaptınız? Bilgisi ve fikri olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen.