İlk Çizgilerim / Hilal Örer

Ayşe Gençer

New member
Merhabalar,

Çocuklar kalemi eline aldıklarında karalama ile başlarlar genellikle çizmeye. Belki de güzel güzel resimler yapmak isterken sadece karalayabilmek pek de hoşlarına gitmiyordur diye düşünüyorum. İşte bu kitap onlara gönül rahatlığı ile karalama fırsatı veriyor. Koyunun yünlerini çizin, tabağa biraz spagetti çizin, kedi iple oynamış ip açılmış ipleri çizin, çocuğun kıvırcık saçlarını çizin gibi...

Seri 3 kitaptan oluşuyor. Her kitapta farklı bir şey amaçlanıyor. Birinci ve ikinci kitabı kaldırdığım için fotoğraflayamadım ama üçüncü kitaba ait fotoğraflar bulabilirsiniz aşağıda kızımın çizimleri ile. Sol sayfada tam resim var, sağ sayfada aynı resim bazı eksiklerle. Çocuktan eksik kısımları ilk resimdeki gibi çizmesi isteniyor. Yazı yazmadan önce yazıya hazırlık alıştırması denilebilir bu kitaplar için.
Ben kitap fuarından almıştım. Kitapçılarda pek rastlayamadım doğrusu ama internetten ulaşılabiliyor. Bu seti alan var mı acaba? Ben kimsede göremedim çünkü.

Resim_1491647882.jpg
 

Ayşe Gençer

New member
IMG_7956.JPGIMG_7957.JPG

Bu seti herhangi bir yerde beklemeniz gereken zamanlarda, restoranda ya da yolculukta çocuğunuzu oyalamak için de kullanabilirsiniz.

Sevgilerimle :)
 
Üst