İlkokul öncesi harf eğitimi nasıl olmalı

efeege

New member
Herkese mrb. Büyük oğlum seneye ilkokul 1 e başlayacak. EVde ona sesleri vermek uygun mu? Uygunsa ne şekilde olmalı? Çünkü el yazısı gibi bir problem var karşımızda çünkü. Harfleri nasıl kolay öğretebilirim. Harf kartelaları yada vs. Fikirlerinizi bekliyorum 😊

efeege

New member
Aslında bende öyle düşünüyorum ama çevremdeki herkes özellikle bu sene ilkokul 1 çocuğu olan herkesin söylediği tekşey. HEpsi hazır gelmiş bizimki geride bende çok karatsız kaldığım için buradan paylaştım. Oğluma çaktırmadan acaba bi ön hazırlık yapmak gerekir mi diye.

mercan

New member
Herkese mrb. Büyük oğlum seneye ilkokul 1 e başlayacak. EVde ona sesleri vermek uygun mu? Uygunsa ne şekilde olmalı? Çünkü el yazısı gibi bir problem var karşımızda çünkü. Harfleri nasıl kolay öğretebilirim. Harf kartelaları yada vs. Fikirlerinizi bekliyorum

Eğer birinci sınıftan önce çocuk harflerin bir kısmını öğrenirse okulda öğrenirken sıkılma durumu olabilir şahsi düşüncem.

mercan

New member
Teşekkür ederim [MENTION=722]aydemir[/MENTION]
[MENTION=6750]efeege[/MENTION] Farklı düşüncede olan arkadaşlar olabilir. Beyin fırtınası yapmakta payda var :)

Üsküdar

New member
Arkadaşım neden başkalarına göre hareket ediyorsunuz.Cocuga okuma yazma öğretmek okulun işi.Bence yanlış yaparsınız.Sonucta çocuğunuzu zorlayacağınız birşey bu gerek var mi?

Kayaccata

Active member

Aagmaal - Aagmaal.com | Aagmaal.cc | Aagmaal.guru | Aagmaal Web Series - aagmaal, Aagmaal.com, Aagmaal Web Series, aagmaal.live, AAGmaal.club, AAGmaal.pro, AAGmaal.site, AAGmaal.com, aagmaal web series, AAGmaal.in, AAGmaal.live,AAGmaals.net, AAGmaal.club, AAGmaal.fun, Nuefliks, HotHitMovies, AAGMaal.cc, Xprime, UncutAdda, Gupchup, BindasTimes, Mprime, Mprime,Feneo Movies,Hotshots download on AAGMaal.cc..
Mobiblog - Дђб»™ng Tб»‘i cб»• - Tб»•ng Hб»Јp Clip Hot - Clip GГЎi Xinh Live Show HГ ng.
Sexy Candid Girls - Sexy candid girls with juicy asses!.
MoviesVerse - Movies Verse - Hindi Dubbed Dual Audio Movies.

05:49 Spicy J Fuck Me Machine