Iste senin annen bu....

Mahirhira

New member
Suan adem hoca kulagimdaki.kulakliktan diyor ki.....iste senin annen bu....cocugun bardagi kirdiginda aptal cocuk hicmi dikkat etmiyorsun diye bagirdin yaa...vah zavalli yavrucum..iste senin annen buu..aynaya bak ve cocugunun sesini duy iste senin annen bu..sana allah boyle.bir anne yolladi..vah yavrucum..daha tanimadigin bu dunyada..yeni yurudugun bu dunyada...iste senin annen bu.........kanima.isledi..farkindamisiniz.adem.hocada asiri derecede bir seslendirme.canlandirma.yetenegi var..bir babanin kizgin coxugunun uzerine yuruyen taklidibi yapti..size yemin ederim.ben dondum korktum..oyle bir sevkatli.anne sesi yapiyorki bir anda ben kuculuyorun..cocuguma.asla boyle.bir davranis sergilemedim..ama.oyle.bir iste senin annen bu diyor ki icime.isledi...hay elleri opulesi insa n

Sümeyyeee

New member
Hele bide kontrollü otoriter anne sesi yapıyor yaa ben onda baya etkileniyorum o şekilde canlandırma yapınca aklıma hep ilköğretimde ki hocam aklıma geliyor ve kendimi test ediyorum bende öylemiyim diye :)

Mahirhira

New member
Hele bide kontrollü otoriter anne sesi yapıyor yaa ben onda baya etkileniyorum o şekilde canlandırma yapınca aklıma hep ilköğretimde ki hocam aklıma geliyor ve kendimi test ediyorum bende öylemiyim diye :)

Evet mekanik.robot gibi yapiyor ..bence bizede anlatirken ses tonunu cok iyi kullandigi icin bu kadar tesir ediyor..bence adem.hocaya baglandim.ben

Sümeyyeee

New member
:D :D ayyyyyy mihirhira hanım siz çok yaşayın sesli güldüm vallahi bence bende bağlandım adem hocaya ...
Adem hoca gibi cocuklarimiza naif sakin konuşabilme umuduyla :) :)

baharibeklerken

New member
Dinledigim ilk gun cok etkilenmistim o ses kaydini. Bogazim dugumlenmisti.
Baska bir yere kaydettim her anneye dinletmek istiyorum firsat bulsam. Cocugu buyumus anneleri uzerim diye vazgectim bir iki kez.
Ses tonu gercekten cok etkiliyor. Dun bunaldigim bir andi, ses tonundaki yumusaklikla sekine dedim kendime sekine.. rahatladim

Meryem Yıldız

New member
Dinledigim ilk gun cok etkilenmistim o ses kaydini. Bogazim dugumlenmisti.
Baska bir yere kaydettim her anneye dinletmek istiyorum firsat bulsam. Cocugu buyumus anneleri uzerim diye vazgectim bir iki kez.
Ses tonu gercekten cok etkiliyor. Dun bunaldigim bir andi, ses tonundaki yumusaklikla sekine dedim kendime sekine.. rahatladim

Bu ses kaydını bende dinlemiştim ama kaydetmeyi unutmuştum çok etkilenmiştim yeniden dinlemek istiyorum acaba linki paylaşabilir misiniz

hemsi

New member
Merhabalar,

sevgili [MENTION=669]Mahirhira[/MENTION], yaşadığım bir noktaya temas edince siz yorum yazmadan edemedim.

Ben 2012-2015 arasında tıpkı Adem Hocamız gibi güzel niyetli güzel bir insandan terapi aldım. Terapi bittikten sonra farkettim ki terapistim uzunca bir süre sessiz sedasız benimle güvenli bağ kurmuş. Ve o bağ hiç kopmuyor biliyor musunuz? Hala başım sıkışınca arıyorum :)

Son düzenleme:

Mahirhira

New member
Merhabalar,

sevgili [MENTION=669]Mahirhira[/MENTION], yaşadığım bir noktaya temas edince siz yorum yazmadan edemedim.

Ben 2012-2015 arasında tıpkı Adem Hocamız gibi güzel niyetli güzel bir insandan terapi aldım. Terapi bittikten sonra farkettim ki terapistim uzunca bir süre sessiz sedasız benimle güvenli bağ kurmuş. Ve o bağ hiç kopmuyor biliyor musunuz? Hala başım sıkışınca arıyorum :)

Merhaba..inanirim bizde bu bagi esimizle falan kursak uff nasil bir hayat olur cocuklarimizla kursak..demekki bag kurulunca gervektn soz tesir edio.adem.hoca bana sen 40 ay emzircen dese itiraz etmemterapi iyi geldimi size

Pınar Güzel

New member
Suan adem hoca kulagimdaki.kulakliktan diyor ki.....iste senin annen bu....cocugun bardagi kirdiginda aptal cocuk hicmi dikkat etmiyorsun diye bagirdin yaa...vah zavalli yavrucum..iste senin annen buu..aynaya bak ve cocugunun sesini duy iste senin annen bu..sana allah boyle.bir anne yolladi..vah yavrucum..daha tanimadigin bu dunyada..yeni yurudugun bu dunyada...iste senin annen bu.........kanima.isledi..farkindamisiniz.adem.hocada asiri derecede bir seslendirme.canlandirma.yetenegi var..bir babanin kizgin coxugunun uzerine yuruyen taklidibi yapti..size yemin ederim.ben dondum korktum..oyle bir sevkatli.anne sesi yapiyorki bir anda ben kuculuyorun..cocuguma.asla boyle.bir davranis sergilemedim..ama.oyle.bir iste senin annen bu diyor ki icime.isledi...hay elleri opulesi insa n

Benimde parkta bir kız çocuğu dikkatimi çekti 2-2,5yaşlarında.Anneannesi bakıyor, daha önce çok az konuşmuştuk. Çocuğun annesi çalışıyormuş kuaförde sabah 7 gibi çıkıp 9gibi geliyormuş. Nerdeyse hiç görmüyor çocuğunu. Geldiğinde 1-2saat sonra uyuyormuş. Birgün dedesi getirmiş kızı, adam arkası dönük çimlerde oturmuştu bir bağırış azarlama sesi duydum kızımı sallarken döndüm baktım, adam küçücük çocuğa bağırıyor, ne istiyorsun be git kendi başına oyna, uğraştırma beni diye.. Birde baktım o çocuk. Çocuk çimlerde yürüyor sadece gel buraya gitme uzaklara diyor adam bağırarak, sanki koca insanı tersliyor. Birkaç gün sonra bu adamı sağda solda içerken gördüm kızımla alışverişe falan gittiğimizde. Dün anneannesi ve dedesiyle gelmişti parka. Çocuk kum oynamak istiyor anneannesi bağırıyor gitme oraya hasta oluyorsun otur şuraya ben senin önüne getiririm. Başka çocukların oyuncaklarıyla oynamak istiyor ne biçim çocuksun bir sürü oyuncağın var elleme milletin oyuncaklarını diye. Çocukla gözgöze geldim bakakaldık birbirimize, gülümsüyordu ağlamaya başladı. Alıp çocuğu gidesim geldi, siz nasıl insanlarsınız bırakın çocuğu diyesim geldi.Sadece oynasın istediği oyuncakla benim kızımda öyle dedim, anlar diye ama anlamadı. Hala çocuğu azarlayıp duruyordu. Birde durmuyor diye bebek arabasına koyup bağladı çocuğu. Arabasından çocukları izliyordu. Ağlamak geldi içimden bu çocuk çocukluk yaşamıyordu. Sizden nefret etçek bu çocuk dedim içimden. Hala unutamıyorum çocuğun bakışlarını ne yapsam diye düşünüyorum keşke annesini bir kere görsem...

Son düzenleme:

hemsi

New member
Keşke [MENTION=669]Mahirhira[/MENTION] hanım,

terapistimin ses tonu, en ağır gerçekleri söylerken ki sakinliği ve cümlelerindeki basitliğine rapmen etkisi bana hayal gibi geliyor ama çabalayacağız muhakkak elimizden geldiğince kapasitemiz elverdiğince.
Biliyor musunuz onlarda bu mesleği icra etmek için belirli bir saat terapi görmek zorundalar, ne ilginç değil mi.
Ben başladığımda öyle bir körmüşüm ki şimdi geldiğim farkındalık noktası için bin şükür. Öyle bir duygu ki aylar sonra terapistime konteol aamaçlı gittiğimde oraya gittiğim dönemki hislerimi hatırlayıp ne kadar kötü bir haldeymişim dedim.
Aslında yine gitmek isterim ancak artık odak noktam kızım olduğu için yolculuğuma değerli hocamızın rehberliğinde devam etmeye çalışıyorum.
Tabii ki bir mucize olmadı, olmayacak; zor bir süreçti hala zor. Ama şahsen şunu söylemiştim o zaman ya bunların hiç farkında olamadan ölseydim? Ziyan olmuş bir ömür...

Daha gidecek çok yolumuz var ama niyetimiz de halis çok şükür değil mi?

Şu video bana çok anlamlı gelir;

J T SYTYCD o - YouTube