Kaka korkusunu nasıl yenebilirz

Yasmin24

New member
Merhabalar. Kızım 26aylık.bezinden rahatsız olduğu ve takmak istemediği için için tuvalet eğitimine başladık. Çişini oturağa yapıyor ama kakası geldğnde byk problem yaşıyoruz. Oturağa yapmak istemiyor. Çok huzursuzlanıyor ve sonunda zorlanarak altına yapıyor. Maalesef ilk zamanlar kakasını gördü. Ondan dolayı korku olştğnu düşünüyorum.kakasını oturağa yapması için ne yapmam gerekir. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Miondin

New member
Merhabalar,
Sorununuz halen devam ediyor mu bilmiyorum yeni gördüm yazınızı ama merdivenli tuvalete monte edilen aparatlardan kullanmanızı tavsiye ederim bu şekilde kakayı çok görmeden gitmiş olur ve korkmaz ayrıca kötü kokudan da rahatsız olmamış olur. Ancak sifonu da o tuvaletten çıktıktan sonra çekseniz iyi olur çünkü bazı çocuklar sifon sesinden korkuyor.
Selamlar..

aybüke

New member
Merabalar Aslında biz şunu kaciriyoruz benim oğlumda ayakta yapmak istiyordu ya ayakta olmaz fln kendimce niye böyle bir talebi var vs düşünürken şunu anladım mı kaka yaparken güce ihtiyacı var ve ayakları boşta kalıyor o yüzden destek alamıyor ikinirken hemen bir tabure edindim oglumun boyutunda ve çözüme ulaştık