gizembetül
New member
Bende kulaklarimi tikayip yapiyorum yoksa baska türlü mumkun degil baskalarina da fikir olur ins
Her hafta ilk gunler olmayacak dedirtiyor ama 3. Gunden sonra ozellikle olmasi gereken durumlar olmaya başlıyor yapacak olanlara burdan bildirmek isterim pes etmeyin sabredin zamnla hissetmeye hatrlamaya baslaniyot ama ilk gunden degil sadece sabredin. Ben herseyle iletisimi kestim sadece buraya bakiyrm 3 gundur onu da kesiyorum insallah bitirince yazacam buraya
Hanımefendi bu cevabımı görür müsünüz bilmiyorum.bir sorum olacaktı. Onarımı yaptım. 6. Hafta yeni bitti
Ama şiddetli öfke patlamaları geliyor. Israrla egzersiz yapıyorum ama bir türlü geçmiyor. Normal midir
merhaba ben egzersizlerle ilişkisinin psikolojik olabileceğini düşünüyorum hani hissi hissetme ve yönlendirme egzersizinde sürekli kalp ritminize odaklanıyorsunuz ya onun için bilinçaltı sizi bu şekilde oyalamaya ve vazgeçirmeye çalışıyor olabilir organizmamız aklı kullanabiliyor bunu unutmamanızı tavsiye ederim iyi günlermerhabalar ben kitaptan ilerleyerek yalıtım sürecine başlamış bulunmakatayım 2 cı haftanın 3.cü günündeyim yalnız 3 gündür kalbimde aşırı hızlı atış agrı oluştu anlamadım geceleri uyuyamıyorum nereydse sürekli sıcrama bu egzersızlerle bir ilgisi var mı aynı durymy yaşayan arkadaşlar cevap yazarsa sevınırım. sırf bunu yazmak için girdim insallah yalıtıma zarar vermemiştir
Merhaba pedagoji okulu üyeleri, henüz bırak ve rahatla kitabını ile 7 haftalık programı bitirdim. Şimdi hastalık sebebiyle son haftadaki lunapark ta kaygıya rağmen bırakma egzersizini yapamadım bu beni nasıl etkiler ? Birde egzersizleri tam oturtamadım sabah akşam hissi hissetme egzersizinde kalp sesini hissetmek yeterli mi yoksa kendi çocukluğumuz ile temastamı olacağız, yardımcı olur iseniz sevinirim,sevgiler.
merhaba ben egzersizlerle ilişkisinin psikolojik olabileceğini düşünüyorum hani hissi hissetme ve yönlendirme egzersizinde sürekli kalp ritminize odaklanıyorsunuz ya onun için bilinçaltı sizi bu şekilde oyalamaya ve vazgeçirmeye çalışıyor olabilir organizmamız aklı kullanabiliyor bunu unutmamanızı tavsiye ederim iyi günler
[MENTION=41840]kaygısız[/MENTION] peki bu 6 ay sürecte de aynen ıkıncı odaklanma olan hissi hissetme devam edecekmiyizSelin hanım sadece kalp sesini dinlemeniz yeterli değil kalp sesi sadece odaklanmanıza yardım etmek için asıl önemli olan çocukluğunuzdaki sizle buluşup onun hislerini hissedip şimdiki hislerle onu onarmaya çalışmak yani siz şimdiki iyi hislerinizi çocukluğunuzdaki kötü hislerle değiştirmeniz gerekiyor kendi çocukluğunuzu görmeniz onunla barışmak istemeniz onu koruyamadığınız için ondan af dilemeniz ve kendi çocukluğunuzu kucaklamanız gerekiyor inşAllah anlatabilmişimdir.
[MENTION=41840]kaygısız[/MENTION] peki bu 6 ay sürecte de aynen ıkıncı odaklanma olan hissi hissetme devam edecekmiyizSelin hanım sadece kalp sesini dinlemeniz yeterli değil kalp sesi sadece odaklanmanıza yardım etmek için asıl önemli olan çocukluğunuzdaki sizle buluşup onun hislerini hissedip şimdiki hislerle onu onarmaya çalışmak yani siz şimdiki iyi hislerinizi çocukluğunuzdaki kötü hislerle değiştirmeniz gerekiyor kendi çocukluğunuzu görmeniz onunla barışmak istemeniz onu koruyamadığınız için ondan af dilemeniz ve kendi çocukluğunuzu kucaklamanız gerekiyor inşAllah anlatabilmişimdir.
[MENTION=41840]kaygısız[/MENTION] peki bu 6 ay sürecte de aynen ıkıncı odaklanma olan hissi hissetme devam edecekmiyiz
evet hanımefendi en az 6 ay boyunca egzersizimize devam edeceğiz ama şöyle ki sabah 6 ile 9 arasında yada akşam 9 ile 12 arasında seans odamızda değil gün içerisinde her hangi bir anda elimizi kalbimize götürüp çocukluğumuzu görmeye sık sık devam etmemiz gerekiyor sonrada temiz nefes dediğimiz kalbimizin sol tarafından nefes alma egzersizini yapmamız gerekiyor kusura bakmayın ben hala yalıtımdan çıkarmadım kendimi sosyal medyayı ve oyalanma davranışlarını hayatıma en az 3 ay sokmamaya karar verdim çünkü onarım süreci çok kısa sürede bozulabiliyor o yüzden mümkün olan en sıkı şekilde yürütmeye çalışıyorum zamanımı o yüzden biraz geç cevap verdim