Kızım fazla uyumlu

Oykuceylin

New member
Merhabalar adem bey.
Kızım 8.5yasında ve ben sizi onunla tanıdım. Verdiginiz faydalardan dolayı çok teşekkür ederiz.
Bizim bir sıkıntımız var sizi yerinizde ziyaret etmek isterdik fakat su an icin mesafeden dolayı imkansız. Buradan destek olursanız cok mutlu oluruz.
Kızım 3.sınıf ve su ana kadar tüm ogretmenleri arkadasları komsular tanıdıklar tarafından çok sevilen bir çocuk.
Hic bir sıkıntımız olmadı çok şükür.
Fakat birkac gün öncesi ogretmenin beni cağırmasıyla acaba dedim sıkıntı olarak görmedigimiz bir problemmi var.
Ögretmeni kızımın tüm direktiflere eksiksiz uyduğunu soyledi. Saat 3 e kadar yerinden kalkma desem kalkmiycak bazen böyle bir çocuk olabilirmi diye düşünüyorum dedi. Bu arada kendini ifade etmesinde derslerindeki basarısında hiç bir sorun olmadığını söylüyor. Ayrıca sporcu. Cimnastikte dereceleri var. Bazı zamanlar antrenöruyle sehir sehir yarısmalara gidiyorlar. Yani ice kapanık bir çocuk degil. Fakat gercekten direktiflere uyuyor. Fakat direktif verenlerde hep büyükleri. Kafam karıştı uymamasımı normal. Veya ögretmenin ve bizlerin direktiflerine uyuyor diye bir başkasının da dediklerini yaparmı. Bunu konustugunuzda tabiki hayır diyor fakat biz bu noktada çocuk psikolojisinin ne yaptıracağını bilemiyoruz.
Ne yapmalı nasıl davranmalıyız ?
Önerilerinizi rica ediyoruz.
Teşekkür ederiz

muhtemel

New member
iyi aksamlar öykü ceylin hanim uzman olmadigimi belirterek baslamak isterim sizin gibi ogrenmeye çalışan bir anneyim yakin zamanda adem gunesin cezasiz egitim kitabini okudum bu sorularinizin cevaplarini kitapta bulacaginizi düşünüyorum anladigim kadari ile biraz bahsedeyim kisilik yapısını 4 acidan ele aliyor etken edilgen duyarli duyarsiz seklinde. cocugununuz uyumlu olmasi guzel tabi ki ancak kendisi olamayacak kadar bir itaat benzeri uyumdan bahsediyorsaniz kitabı mutlaka okuyunuz biz ebeveynler bilmeden istemeden yanlislar yapabiliyoruz cocuklarimiz rehberimiz oluyor farketmemizi sağlıyor sanirim hayir diyememek kendisi olamamak insana büyük yük umarim sıkıntıniz kolaylikla gecer