Kızım Okulda Arkadaşlarının Paralarını Aşırıyor

Nursentos

New member
Kizim okulda arkadaslarinin paralarini asiriyor ne yapmalıyız okulda rehberlik ogretmeniyle gorustuk konustuk bir daha yapmayacagini umuyorduk dun kirtasiyenin kamera kayitlarina takilmis nasil davranmaliyim nasil bir yol izlemeliyim

Gökhan Güven

New member
Kizim okulda arkadaslarinin paralarini asiriyor ne yapmalıyız okulda rehberlik ogretmeniyle gorustuk konustuk bir daha yapmayacagini umuyorduk dun kirtasiyenin kamera kayitlarina takilmis nasil davranmaliyim nasil bir yol izlemeliyim

Merhaba, şu kısmnı tam anlayamadım "rehberlik ogretmeniyle gorustuk konustuk bir daha yapmayacagini umuyorduk" öğretmenle ne konuştunu, ne dedi, ne yapıldı da, bir daha yapmayacağını umdunuz?
O konuşmada kızınızda mı vardı?
Kızınız neden böyle bir şey yapıyormuş, hiç ona sordunuz mu?
Yaklaşımınız nasıl oldu?
Kırtasiye kamerasına takılan nedir? Orada da kırtasiye malzemelerini mi alıyor?
Para ya da eşya, ihtiyacı olduğu için mi alıyor sizce?

Nursentos

New member
Rehberlik ogretmenine konu intikal etti hem kizim hem ben ayri görüştük kizim sinifta begendigi veya nasil dusunuyorsa kalem oyuncak silgi ve para asirmaya basladi niye yapiyorsun dedigimizde ozur dilerim diyor baska cevap alamiyoruz kirtasiyedende toka alip cebine koymus bunlara ihtiyaci yok evde ayni seyler fazlasiyla var yaptiklarinin yalnis oldugunu baskalarinin buna kizacagini guzel bir dille anlatiyorum bu 3 oldu

Gökhan Güven

New member
Rehberlik ogretmenine konu intikal etti hem kizim hem ben ayri görüştük kizim sinifta begendigi veya nasil dusunuyorsa kalem oyuncak silgi ve para asirmaya basladi niye yapiyorsun dedigimizde ozur dilerim diyor baska cevap alamiyoruz kirtasiyedende toka alip cebine koymus bunlara ihtiyaci yok evde ayni seyler fazlasiyla var yaptiklarinin yalnis oldugunu baskalarinin buna kizacagini guzel bir dille anlatiyorum bu 3 oldu

Merhaba, birini taklit ediyor olabilir mi?

Bir de çözüm adına şiddet gösterme, tehdit etme, aybını yüzüne vurma gibi davranışlar sergilendi mi?

Rica etsem, şu programı dinleyebilir misiniz? Ondan sonra isterseniz tekrar yazabilirsiniz.

http://ademgunes.com/radyo/dinle/sorucevap/3761

Kayaccata

Active member

Itubokep - Nonton Film Bokep Terbaru &#ff7dd9; Nonton film bokep indo, bokep jepang, bokep barat, bokep asia, bokep korea.
brazzers xnxxx - Full videos free.
คลิปหลุด onlyfans คลิปหลุดนักศึกษา ดูคลิปหลุด onlyfansthai аёаё±аёћа№Ђаё”ทล่าสุด เน็ตไаёаё”аёаёҐ onlyfans thai аё«аёµаё™аё¶аёЃаёЁаё¶аёЃаё©аёІ เลียหี аёаёЎаё„аё§аёў คลิปหลุดมาใหม่ 2023 - loansforless.tel - loansforless.tel เป็นเว็บให้ชม คลิปหลุด Onlyfans มีคลิปมากกว่า 5,000 คลิปให้รับชม ลงสดใหม่จาก VK และ Twitter аё«аёЈаё·аё Onlyfans คัดเด็ดๆรวมไว้ที่นี้แล้ว เนื้аёаё«аёІаёЄаё”а№ѓаё«аёЎа№€аёаё±аёћа№Ђаё”аё•аё—аёёаёЃаё§аё±аё™аё‡аёІаё™а№ЃаёЈаёЈа№Њаё”аё№аёџаёЈаёµ คัดเลืаёаёЃа№Ѓаё•่คลิปคุณภาพจากทั่วประเทศมาเปิดให้รับชมฟรี เราคัดสรรมาให้ท่านได้เลืаёаёЃа№ѓаёЉа№‰а№ЂаёҐаё·аёаёЃаёЉаёЎ а№Ѓаёљаёљ FULL HD และ 4K аё„аё§аёІаёЎаёЈаё°а№Ђаёаёµаёўаё”สูงพร้аёаёЎаё аёІаёћаё›аёЃаёаё±аё™а№ЃаёЄаё™аё‡аё”аё‡аёІаёЎ เรามีหมวดหมู่ได้แก่ Onlyfans Thai Onlyfans ไทย คลิปหลุดนักศึกษา.

Longest videos