Arkadaslar adem hoca bununla ilgli birsey soyledi mi.bebegim kolik.deli gibi agliyor.ne onerirsiniz.sakin kalmaya calisiyorum.ama nafile.her yolu denedim.battaniyede sallamam.diyordum.herseyi yaptim.sonuc ayni.belki de kolik diye birsey yoktur
Yok anne sutu aliyor. Ya hani su yok supurge sesi filan diyorlar ya.ona binaen dedm. Denemedim ama zararli olabilecegini dusunuyorum.
Adem hoca onları önermiyor.. Bende ne kadar sağlıklı bilemiyorum.. ilk bebeğiniz mi?
Hacamatın iyi geldiğini çok yerde okudum
Minnacık bebeğe mi?????????
Arkadaslar adem hoca bununla ilgli birsey soyledi mi.bebegim kolik.deli gibi agliyor.ne onerirsiniz.sakin kalmaya calisiyorum.ama nafile.her yolu denedim.battaniyede sallamam.diyordum.herseyi yaptim.sonuc ayni.belki de kolik diye birsey yoktur
Farkındalık açısından size bir kac facebook grubu versem nice ebeveynlerin hacamat tedavisi yaptırdığını sifa bulduğunu okuyabilirsiniz. Cok etkilenebilirsiniz
Merhaba
Öncelikle kolik diye birşey var tabiki benim oğlum şuan dört buçuk yaşında ama günleri unutabilmis değilim kolikti reflüsü vardı üstüne birde gazı �� kucağımda başını göğsüme dayayıp ritmik bir şekilde sallanarak ve kulağına fısıldayarak konuşurdum. Çok zor kaldigimda başka bir odada saç kurutma makinası çalıştırırdım. Uyurken bile benim kalp hizama gelir ve üzerimde uydurdu . Çok zor bir süreç hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitti. Geçecek yüreğinizi ferah tutun.
Ne zaman bitti sizin. İnsallah gececek cok bunaliyorum bazen