Kucağa gitme

Zeynep01

New member
2.5 yaşındaki kızım erkeklerin normalde kucağına gitmez ancak eşimin bı arkadaşı bir akşam oturmamizda gönlünü aldı ve kucağına oturttu sonra dışarda da kucağına alıyor ve kızım gidiyor sizce bu mahremiyet eğitimi açısından ortada bir yanlış olduğunun göstergesi olabilir mi yoksa bu yaş için normal bir durum mu sizce ne düşünmeli nasıl davranmaliyim? Tesekkurled..

Zeynep01

New member
Yani çevremde yüzde yüz herşeyi duzeltemiyorum ama mümkün olduğunca dikkat ediyorum. Teşekkürler cevabınız icin

2.5 yaşındaki kızım erkeklerin normalde kucağına gitmez ancak eşimin bı arkadaşı bir akşam oturmamizda gönlünü aldı ve kucağına oturttu sonra dışarda da kucağına alıyor ve kızım gidiyor sizce bu mahremiyet eğitimi açısından ortada bir yanlış olduğunun göstergesi olabilir mi yoksa bu yaş için normal bir durum mu sizce ne düşünmeli nasıl davranmaliyim? Tesekkurled..

Sevgili anne sizi tedirgin eden sey karsidaki kisi mi acaba?annelik hissinizle rahatsiz oldugunuz bisey mi oldu yani..
Eger oyle bir sey yoksa ve mahremiyet meselesinde yapilmasi gerekenleri uyguluyorsaniz (hocamizin mahremiyet kitabini mutlaka edinmnizi tavsiye ederim) endise etmenize gerek yok diye dusunuyorum..mahremiyet duygusu 6 7 yasa dogru tam oturuyor ve kiz -erkek cocugu farketmez..meyvelerini veriyor ..yeter ki biz cocuklarimizin alanlarina ozen gostererek mahremiyeti hayat tarzi halinde yasayalim..sonra da duamizi eksik etmeyelim...
Sevgiler..