Merhabalar, 5 yaşında bir oğlum var. Oğlumun benim istediğim davranışları yapmaması, genel kurallara uymaması vb durumlarda sinirlerim bozuluyor net ve sesimi yükselterek konuşmaya başlıyoum ama sonrasında pişman oluyorum neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor
Cunku aklinizin bir kosesinde buradaki mukemmel!!! Ebeveynler geliyor...ben basaramadim diyorsunuz.duygulariniz kibir....karsinizdaki cocugu kucuk birsey bilmeyen itaat etmesi gereken olarak gorup kendinizi buyuk goruyorsunuz.yani kibire kapiliyorsunuz..soz dinlemiyor dedigini konu nedir bilmek isterdim.zira cocuk.sizin kucuk kopyaniz ya da uzantiniz degil..belkide o oyle istiyordur...
Neden sürekli buradaki anneleri töhmet altında bırakıyorsunuz mesajlarınızda? Ben bugüne kadar burada mükemmeli oynayan anne olduğunu düşünmedim. Yapamadıkları şeyleri de salık verdiklerini düşünmüyorum. Söyledikleri şeyler sizin yetersizlik hissinizi kamçılamış olamaz mi? Neden hic bu pencereden bakmıyorsunuz? Ha bir de kibirden söz eden siz misiniz gerçekten!? Kütüphanem dolup dolaştı, ben herşeyi cok iyi biliyorum, hanginiz benim kadar kitap okumussunuzdur, diplomalarım....vs. vs. Hani siz kendinizi bu forumun ana muhalefeti gibi gördüğünüzü söylemiştiniz ya, bana zabıtası gibi gözüküyorsunuz. Şimdi bu sözler sizi kızdirabilir, kırabilir, ama aslında niyetim bu degil. Sadece basklarina hissettirdiğiniz seylerin farkinda olun istiyorum biraz. Üslubunuzdaki hoyratligin örneğin. Bilginize, tecrübelerinize saygım olur ancak. Her annenin annelikte vermiş olduğu mücadeleye de şapka çıkarırım ancak, kendisine rağmen anneye olmaya çalışan...
Konu sahibinden de özür dilerim bunları burada yazmak zorunda kaldığım için.
Saygi duyuyorum.siz.beni zerre.anlamamissiniz.rahatsiz olanlar yazsin lutfen.sizde henna hanim.belki.birgun anlarsiniz.ozur dileyerek hakaret etmedigim surece bu forumda istedgim.cevabi vermek hakkim.oldugunu dusunuyorum.cok arzu ederlerse uyeligimi iptal edebilirler.cevaplarimin bu dogrultuda olacagini bilin lutfen.sizin konulariniza cevap yazmayabilirim henna hanim.elestiriye acigim.ben cok.bilirim.diplomalarim.kismini almak.istediginiz sekilde almisiz bu anneye de iyi birsey soyledim.gerisi onun bakis acisi sekline kalmis.siz rahatsiz olurken baskalarina bu tavrim.iyi geliyor olabilir.bilemeyiz.o sebeple eger size.ozel mesaj atarak.diger anneler"hira yildiz bizi tohmet altinda birakiyor henna hanim.soyleyiver "dememisse siz beni tohmet altinda birakiyorsunuz degil mi.beni kesinlikle.kizdirmadiniz ya da kirmadiniz..zira.bu duygulardan siyrilmak.icin cok ugrastim.basardim.Allahin izni olunca..sevgilerimi yolluyorum.
Kim niye bana mesaj atsın ki, herkes herkese istediğini söylüyor zaten. Aslında tam da demek istediğim bu biliyor musunuz? Siz sürekli "zerre" anlanmadığınızı söylüyorsunuz. Halbuki ben anladigimi dusunuyorum. Hani bir mesajiniz vardi hastane odasindan attiginiz. Kisa surede silindi. O mesajdan sonra daha iyi anladım sizi. Annelere bu kadar yüklenilmesin istiyorsunuz. Sürekli mukemmeli oyanayan annelere tepkileriniz. Daha fazla şey yazmak isterdim aslında ama enerjim ve zamanım yok. Bu konuyu da meşgul etmek istemiyorum. Kapatalim isterseniz konuyu. Ben de size sevgilerimi yolluyorum. Muhabbetle...
Merhabalar, 5 yaşında bir oğlum var. Oğlumun benim istediğim davranışları yapmaması, genel kurallara uymaması vb durumlarda sinirlerim bozuluyor net ve sesimi yükselterek konuşmaya başlıyoum ama sonrasında pişman oluyorum neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor